Microsoftove nagrade so zdaj na voljo tudi v Sloveniji

Microsoftove nagrade so program, ki je znan predvsem v ZDA, medtem ko je bil Evropejcem bolj kot ne neznanka. To se je zdaj spremenilo in Microsoft je svoje nagrade omogočil v kar 38 dodatnih državah, kar končni seznam razširi na številko 58.

Med srečnicami se je znašla tudi Slovenija, po novem pa je pokrit tudi celoten Balkan.

Seveda vas zdaj zagotovo zanima, kaj za vraga sploh so Microsoftove nagrade in zakaj bi jim kdo posvečal pozornost.

Za sodelovanje obiščite naslednjo povezavo, program pa je v bistvu sestavljen iz mini nalogic, ki vam jih dnevno nalaga Microsoft in so razmeroma preproste in vam bodo vzele vsakič samo nekaj minut. Najdete jih na sledeči povezavi in vse kar morate narediti, je da se malce poučite o Sokratu, pregledate recepte za večerjo ali pa skočite na nogometni razdelek. Vsaka od teh preprostih nalog vam prinese določeno količino točk, teh pa lahko dobite še več, če uporabljate iskalnik Bing.

Zadeva je res enostavna, pridni delavci pa boste tudi napredovali po stopnjah, ki vam omogočajo dodatne dobrine. Za napredovanje na 2. raven potrebujete samo 500 točk, kar ni veliko in jih lahko verjetno dosežete v slabi uri, nabrane pike pa lahko unovčite za privlačne nagrade.

Te v Sloveniji niso tako raznolike kot v ZDA, a pod črto niso zanič. Za 1000 nabranih točk lahko dobrodelni organizaciji Save the Children namenite 1 €, za 1500 točk si lahko pridobite darilno kartico igre League of Legends, za enak znesek pa si lahko privoščite darilno kartico igre Roblox. Seznam nagrad se naj bi kmalu povečal, tako da boste lahko vnovčili tudi Steamove darilne kartice ali pa si znižali cene v določenih hotelih.

Kot rečeno, ponudba nagrad je trenutno nekam revna, še posebej če jih primerjat z ZDA. Tam nabrane pike vnovčite tudi za naročnino Game Pass in nekateri so si na ta način pridobili leta dolgo naročnino, ki je bila v bistvu brezplačna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime