Far Cry 6 ta vikend brezplačen za igranje

Založnik Ubisoft vam do ponedeljka omogoča virtualne različice Kube in to povsem brezplačno. Igra Far Cry 6 je namreč za igranje postala povsem brezplačna, tako da lahko pridni igralci v enem vikendu dodobra preizkusite enoigralsko kampanjo, ki smo jo pod črto označili za pozitivno.

Dvomimo sicer, da boste lahko v pičlih dveh dneh preigrali vso vsebino. Far Cry 6 se namreč, tako kot vsi predhodniki, dogaja v odprtem svetu, ta pa se tokrat nahaja sredi izmišljenega otoka Yara, ki ga poveljuje zlobni diktator Anton Castillo, tega pa superiorno odigra Giancarlo Esposito.

Far Cry 6 od igralne formule predhodnikov ne odstopa. Ogromno mapo boste lahko prečkali peš, v vozilih, helikopterjih ali pa na konjskem hrbtu, medtem pa boste morali opraviti čisto Castillovih vojaških čet. Osvoboditev sovražnih taborov ni nič novega, a Far Cry 6 te malce popestri in nam omogoča več različnih poti infiltracij. Poleg tega boste lahko izboljševali svoje orožje, nabirali koščke oklepov in celo sodelovali v petelinjih bojih ter si s tem prislužili cekine in slavo otoka Yara.

Brezplačni vikend je voljo tako za PC, kot tudi za konzole, več informacij pa najdete na uradni strani. Igra bo na PC-ju vse do 16. avgusta tudi pošteno znižana in za osnovno verzijo brez DLC-jev boste odšteli 24 €. To ceno si igra definitivno zasluži, a DLC-ji so bolj kot ne pozabljivi, tako da sezonsko prepustnico lahko mirne duše izpustite.

Vaša reakcija na članek?

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime