Nekomu je uspelo dejansko sestaviti straniščni PC

Kot vsi vemo, se pravi igralci ob veliki potrebi na stranišče usedemo z Nintendo Switchem ali pa telefonom ter vmes malce pobrkljamo po spletu ali pa odigramo kakšno mini igro, medtem ko se RPG-jev izogibamo, saj nas drugače lahko hitro pričakajo omravljičene noge.

YouTuber Basically Homeless pa pravi, da ima že utrujene palce in da si je med kakanjem zaželel prave igričarske zabave, pospremljene z igričarskim PC-jem. Vendar pa se ni želel zadovoljiti samo tako, da bi na steno pričvrstil ekran in zraven njega postavil PC, saj je želel komponente tega vgraditi kar v straniščni kotliček.

Za svojo kreacijo je potreboval nekaj predpriprav. V programu za 3D modeliranje je naprej ustvaril maketo kotlička, nato pa se je lotil rezbarjenja. Komponente niti ni bilo tako težko vgraditi, a bolj je bil problem ločiti sistem splakovanja vode od strojnih delov računalnika in vmes se je že skoraj zgodila katastrofa, saj je plastično ohišje komponent začelo prepuščati vodo. Basically Homeless je zadevo rešil z lepo dozo lepila, ki je zatesnilo neodkrito špranjo in na koncu je vendarle zaživel čisto pravi straniščni PC, ki omogoča poganjanje iger in splakovanje smrdečih iztrebkov.

Basically Homeless je hitro zagnal rundo igre CS: GO in se vmes soigralcem pohvalil nad svojim dosežkom, ti pa so seveda ostali nejeverni.

Strojne komponente prvega igričarskega PC-ja si lahko ogledate na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime