Naughty Dog izdal nove primerjalne posnetke predelave The Last of Us Part 1

Razvijalec Naughty Dog nam je do sedaj že ponudil en večji in bolj globok vpogled v njihovo prihajajočo predelavo The Last of Us Part 1, a igralci kljub temu radi vsake toliko pogledamo v še kakšno dodatno primerjavo in Naughty Dog nam rad ustreže. Navsezadnje nas od izida igre loči samo še en mesec in vsak košček oglaševanja bo prišel prav, saj razvijalec za to grafično nadgradnjo zahteva kar 80 €, kar ni tako malo denarja.

Nova primerjava nam pokaže sekvenco jezdenja, kjer se na konjski hrbet usedeta glavni junak Joel in njegov brat Tommy, konjska kopita pa ju odneseta skozi porušeno cesto, obdano z gozdovi. Grafična nadgradnja predelave je vsekakor konkretna, a vseeno je impresiven tudi original, ki po skoraj desetih letih še vedno izgleda odlično. Ravno zaradi izjemne podobe originalne igre so se igralci spraševali, ali je nadgradnja v tem primeru sploh smiselna.

Nekaj primerjav smo videli že prej in ena bolj znana je vpogled v stranski lik Tess, ki je v predelavi videti malce drugače. Praktično vsi se strinjajo, da so liki v predelavi videti nekoliko starejše in Naughty Dog te spremembe priznava in pravi, da so te bolj v skladu z njihovo vizijo originalne igre in bodo bolje povezane z nadaljevanjem Part 2. Razvijalec sicer pravi, da kakšnih večjih štorijalnih sprememb predelava ne bo prinesla, a res nas zanima, če bo to veljalo tudi za sam konec igre, saj ta igra res ključno vlogo nadaljevanja.

Na splet je nedavno pricurljala še ena predelana vmesna sekvenca, ki so jo lahko ogledate tukaj. Bodite opozorjeni, da je zadeva polna kvarnikov in če še niste nikoli igrali originala, potem je morda bolj, če ogled preskočite.

Predelava The Last of Us Part 1 izide 2. septembra 2022, samo za konzolo PlayStation 5, Naugthy Dog pa pravi, da bo verzija za PC izšla kmalu za tem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime