Ubisoft bo očitno v Assassin’s Creed Valhalla vpeljal oklep superjunaka Iron Mana

V prvem Assassin’s Creedu je razvijalec sredi razvoja odstranil samostrel, saj ta ni sovpadal z zgodovinskim izročilom, kateremu je bil takrat razvijalec zelo naklonjen. 15 let kasneje je Asassin’s Creed serija še vedno živa, a se čedalje bolj umika naukom zgodovine in se raje posveča mitologiji, katero s zadnjim vikinškim delom Valhallo povsem zaobjeli in to jasno nakazali v zadnjem dodatku Dawn of Ragnarok.

Morda pa bo Valhalla zaplavala tudi nekam, kamor še ni skočila: v superherojske vode. Dobro znani kopač po datotekah AndyReloads je namreč znotraj kode odkril še nerazkrit oklep, ki ga bo moč dobiti v beli ali pa rdeče rumeni izvedbi in zadeva močno spominja na znani oklepnik Marvelovega superjunaka Iron Mana.

Kako namerava Ubisoft Iron Mana naseliti v vikinško mitologijo ni znano, a v zgornjem posnetku lahko vidimo, da je oklep vsekakor vsaj podoben Marvelovemu liku in to ne samo po izgledu. Posebnost tega oklepa je namreč tudi streljanje močnega žarka iz prsi, kar instantno ubije in zažge nič hudega sluteče nasprotnike.

AndyReloads je odkril še nekaj dodatnih orožij in prav posebnega novega robotskega spremljevalca, ki ga bomo lahko jahali in je videti kot nekaj, kar bi prišlo iz franšize Horizon. Na žalost se Iron Manovsko obarvani Eivor ni dvignil v višave, a morda ta mehanika še ni bila implementirana v kodo.

AndyReloads je sicer že maja odkril spogledovanje Valhalle z Marvelom, saj je takrat naletel na oklep, ki je več kot očitno spominjal na Thanosa. Ta zadeva ni nikoli nato izšla in morda se bo enako zgodilo tudi v tem primeru. Navsezadnje bo Valhalla svojo zadnjo večjo vsebinsko posodobitev prejela septembra, ta pa nam bo prinesla zaključek Eivorjeve štorije in nekako dvomimo, da bo zadnje poglavje vsebovalo Marvelove junake.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime