Simulacija lovca Way of the Hunter dobila daljši igralni napovednik

Simulacij virtualnega lovca je bilo včasih ogromno, danes pa je takšnih iger, vsaj visokoproračunskih, nekam manj. Eden vidnejših predstavnikov tega žanra je Way of the Hunter izpod založnika THQ Nordic, ta pa je nedavno dobil daljši igralni napovednik, ki razloži tiste najbolj pomembne igralne mehanike.

Izkušenj z virtualnim lovljenjem divjadi sam nimam in največ kar sem izkusil v tem pogledu je bilo znotraj obstranskih opravil igre Red Dead Redemption 2. Že tam se mi je ukvarjanje z iskanjem plena zdelo dokaj podrobno in predvsem zamudno, Way of the Hunter pa je iz tega ustvaril pravo izkušnjo, ki jo bomo podoživeli sredi rodovitnih gozdov Bear Den Rancha, skočili pa bomo tudi v Evropo, bolj specifično bo to Transilvanija.

Kot lovec bomo lahko izbirali različne puške, vsaka od teh pa bo namenjena svojemu specifičnemu plenu. V svoji koči bomo sprejemali naloge lastnikov različnih restavracij, nato pa bomo lahko skočili v svojega terenca in se zapeljali na točko, kjer nas čaka naša tarča.

Za tale naslov bo vsekakor treba imeti nekaj potrpežljivosti. Razvijalec Nine Rocks Games je razvil različne vzorce obnašanja za ogromno število živali, te pa bodo ob našem lomastenju hitro izginile v goščavo. Tako se bo treba previdno smukati čez podrast, preden proti plenu izstrelimo usodni naboj, a še preden se to zgodi, ga bo treba najti. Pomagali si bomo lahko z našo posebno sposobnostjo zaznavanja, ki nam bo zarisala tiste zanimive točke znotraj gozdov, a te zadeve je moč tudi izključiti, tako da se bomo kot avtentični lovec zanašali samo na iztrebke ali pa odkrivanje kopit, ki jih je za sabo pustila kakšna srna.

Grafično in zvočno je zadeva videti fenomenalno in Way of the Hunter zna biti eden od bolj nepričakovanih uspešnic letošnjega poletja. Izide namreč že 16. avgusta, na Steamu pa zase zahteva 39,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime