YouTuber razkril nategunsko shemo popularnega vplivneža

Na internetu se je v sferi vplivnežev pojavilo novo ime in to je Andrew Tate. Gre za bivšega kickboxerja, ki pa se je odločil, da mahanje z rokami in nogami nima preveč smisla, zato se je raje podal v smer vplivnežev, ki spadajo v žanr alfa moških.

Takšnih vplivnežev je cel kup, a Andrew od njih vseeno izstopa, saj 35-letnež nosi lepo bero karizme in je lahko na trenutke presneto zabaven, zaradi svojega namazanega jezika pa se je spustil tudi v marsikakšen verbalni spopad z drugimi vplivneži. Tate je baje zdaj celo v pogovorih, da postane nov boksarski nasprotnik Jake Paula in zadeva bi bila zagotovo hudo dobro gledana.

Tate se zelo rad pohvali s svojim bogastvom in njegova spletna vrednost naj bi bila okoli 250 milijonov dolarjev. Rad se fotografira ob dragih avtomobilih in nedavno je prišel do domiselne ideje, da bi svoje nauke podelil tudi vsem tistim, ki jim je za zgled. Tako se je rodila spletna akademija Hustler’s University, ta pa naj bi vsakemu omogočila služenje denarja že isti dan in v pičlih nekaj mesecih bi se študentje lahko že vozili s svojimi Lamborghiniji.

Seveda pa je vse skupaj bolj kot ne prodajanje vročega zraka in to je dokazal tudi YouTuber Coffeezilla, ki se je žrtvoval in se sam udeležil te prestižne univerze.

Žal pa se pod vsem tem bliščem skriva bolj malo. Hustler’s University za članarino vsak mesec zahteva 50 $, za te denarce pa ne boste prejeli kakšnih zasebnih inštrukcij iz strani Andrewja. V bistvu boste dobili samo dostope do Discord kanalov, kjer vam bodo neki neznanci predavali o prednostih raznih prodajnih kanalov, kot je denimo služenje preko Amazonovega programa Merch On Demand, ki sicer omogoča dobiček, a za to potrebuješ najprej močno prodajno mrežo in veliko, veliko truda, medtem ko Tate v svojem novačenju obljublja denarce in ženske, ki jih lahko dobiš že samo s pozitivnim pogledom na svet.

Coffezilla se spusti tudi v raziskovanje psihološkega aspekta vplivneža, ki pri predstavljanju sebe in svojega življenja uporabi nekaj zanimivih trikov. Skratka, vse skupaj je še en dokaz, da pravih življenjskih lekcij ne boste dobili preko interneta in da če je nekaj predobro, da bi bilo res, potem to tudi je.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime