Popularni streamer Asmongold odstranjen iz World of Warcrafta

Verjetno najbolj slaven MMO streamer Asmongold je včeraj na Twitchu podelil presenetljivo novico, ki se tiče njegove bodoče odsotnosti iz igre World of Warcraft. Blizzard ga je namreč za nekaj časa izločil iz igre, razlog pa naj bi bilo izmenjavanje digitalnih dobrin za resničen denar.

Temu se v svetu iger reče RMT oziroma Real Money Transactions, to pa je znotraj World of Warcrafta prepovedano. Asmongold pravi, da je kazen povsem nepravična, saj se takšnega trgovanja ni nikoli poslužil in sumi, da je postal žrtev zaradi tega, ker se je družil v skupini s takšnimi igralci, ki pa so bili upravičeno osumljenci RMT-ja.

Asmogold ni edini, ki ga je doletela takšna kazen, saj se uradni subreddit poln pritožb igralcev, ki so bili prav tako odstranjeni zaradi takšnega trgovanja, čeprav sami trdijo, da se česa takšnega nikoli niso udeležili.

Popularni streamer se sicer zaradi kazni ne obremenjuje preveč. Vstop v igro mu je prepovedan do 13. septembra, Asmongold pa pričakuje, da bo Blizzard že veliko prej popravil svojo napako in mu spet omogočil igranje. Navsezadnje je Asmongold eden največjih streamerjev, ki še vedno delajo na vsebini World of Warcrafta in si z njegovo odstranitvijo sami sebi pljuvajo v skledo.

Asmongold je še dodal, da je za kazen v bistvu Blizzardu hvaležen, saj jo bo izkoristil za vrsto “clickbait” videov na YouTubu, to pa mu bo še bolj obogatilo bančni račun.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime