Prednaročniki igre COD: Modern Warfare 2 boste lahko kampanjo preigravali teden pred uradnim izidom

Ducate nas je, ducate! S tem mislim igralcev, ki se radi lotimo novih poglavij franšize Call of Duty, ampak izključno zaradi enoigralske kampanje. Res je, da so te praktično povsem linearne izkušnje, a včasih preprosto prav pride igranje nečesa takšnega, kjer ti ni treba razmišljati preveč, ampak se prepustiš akciji in se diviš lepim animacijam ter podrobnim teksturam.

Activision je zdaj vsem tem igralcem ponudil nov korenček, ki bi jih morda privabil k prednaročanju igre. Vsem tistim, ki bodo opravili prednaročilo digitalne kopije igre, bo omogočeno predčasno igranje enoigralske kampanje dober teden pred uradnim izidom polne igre. Modern Warfare 2 bo zunaj 28. oktobra, prednaročniki pa boste lahko kampanjo zagnali že 20. oktobra in se tako dodobra seznanili igralnimi sistemi, ki jih boste nato lahko plodno uporabili tudi za večigralsko merjenje moči.

Ponudba je na voljo za igralce na konzolah in PC-ju, a nekateri se boste lahko z igranjem pozabavali še prej in to brez da bi za to zapravili kakšen evro. Založnik je namreč napovedal tudi testiranje v obliki odprte bete, ki se jo bo lahko udeležil vsak. Tu bodo v prednosti igralci na PlayStation sistemih, ki bodo odprto beto lahko zagnali v treh vikendih, prvi od teh pa bo na voljo med 18. in 20. septembrom. Temu bosta sledila še dva vikenda in sicer med 22. in 23. septembrom in 24. ter 26. septembrom, v teh dveh pa se bodo lahko pozabavali tudi igralci na PC-ju in konzolah Xbox.

Activision za 15. september pripravlja obsežnejšo predstavitev, ki se bo malce bolj podrobno spustila v drobovje naslednjega poglavja franšize Call of Duty in morda takrat izvemo tudi kaj o prihajajočem Warzone 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime