Wrath of the Lich King Classic bo že konec tega meseca začel pripravljati teren za igranje

Razvijalec Blizzard nas namerava naslednji mesec popeljati v zlate čase svojega najbolj popularnega naslova World of Warcraft. Ta je že nekaj časa nazaj zagnal klasične strežnike, ki so najprej ponujali čistokrvno izkušnjo WoW-a, brez kakršnihkoli dodatkov, od takrat pa je razvijalec dodal še predelavo prvega dodatka The Burning Crusade, zdaj pa se pripravlja tudi za zagon drugega z imenom Wrath of the Lich King Classic.

Ta je po mnenju mnogih predstavljal zlato dobo tega MMO-ja in nič čudnega potem, da je kar veliko igralcev nestrpnih, saj si želijo čimprej obujati spomine sredi zamrznjenega Northrenda. Blizzard bo novi dodatek vpeljal skozi posamezne korake, prvi od teh pa se bo zgodil že 30. avgusta.

Takrat se bo na strežnikih pojavila ogromna posodobitev, ki bo svet Azerotha pripravila na nove dogodke. Liki in razredi bodo prejeli predelave, glavni mesti Ogrimmar in Stormwind pa bosta prejeli vizualni prenovi, saj se bo svet World of Warcrafta zavil v zamrznjeno temo, ki jo bo daleč na severu sprožil Lich King.

Na isti datum bodo zaživeli tudi povsem frišnih strežniki, ki bodo kot naročeni za vse tiste, ki bi radi izkušnjo igranja začeli povsem od začetka. Na teh strežnikih bodo vsi igralci začeli iz stopnje 1, igralni razred Death Knighta pa ne bo moč ustvariti vse do takrat, dokler en lik ne pripeljete do stopnje 55 in tega nato transformirate v služabnika Lich Kinga. Na že obstoječih strežnikih te omejitve ne bo in Death Knighta boste lahko ustvarili že takoj na začetku, a samo enega na strežnik, za vse dodatne pa boste like pripeljati do stopnje 55.

Naslednji korak se bo zgodil 6. septembra, ko se bo začel dogodek Zombie Plague, ta pa bo skozi vse prestolnice razširil skrivnostno kugo, 13. septembra pa se bo začel dogodek Scourge Invasion, ki nas bo popeljal v Necropolis, tam pa se bomo borili proti valovom nemrtvih.

Vse skupaj bo služilo kot lep uvod za samo razširitev, ki bo zaživela 26. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime