Quake Champions je po petih letih zapustil Zgodnji dostop

Te dni se odvija tradicionalni dogodek QuakeCon in oboževalci so potihem upali, da bo razvijalec id Software končno razkril svoj naslednji projekt. Razvijalčev zadnji naslov je bil DOOM Eternal in ta je nekako zaključil svojo zgodbo in internet je poln govoric, da namerava id zdaj obuditi franšizo Quake.

Žal o kakšnem novem delu zaenkrat še ni bilo govora, se je pa razvijalec odločil, da bo njihova čistokrvna večigralska arenska streljačina Quake Champions po petih letih vendarle zapustil sistem Zgodnjega dostopa in bo na voljo v polni različici.

Quake Champions je svoje življenje začel leta 2017 in je bil sprva plačljiv, a očitno za igro ni zagrizlo dovolj igralcev, zato je Bethesda že naslednje leto naredila za igranje brezplačno. Ta finančni način se ni spremenil do danes zato lahko zadevo že danes izmaknete iz Steama in začnete z igranjem za ništrc evrov.

Zadeva na Steamu drži pozitivno “Mostly Positive” in se ji vsekakor splača ponuditi priložnost. Takšnih arenskih streljačin je danes zelo malo, saj je današnja generacija igralcev preklopila na igralne načine battle royale, a njega dni so vladale internetnim njivam. Quake 3 Arena bo za vedno v zgodovino zapisan z zlatimi črkami, njegovo izročilo pa naprej pelje Quake Champions, ki je kot naročen za nostalgike, morda pa v svojo igralno formulo prepriča tudi kakšnega novejšega igralca.

V sklopu QuakeCona je Bethesda na Steamu zagnala tudi večjo razprodajo svojih naslovov, med katerimi najdemo zadeve kot so Wolfenstein, DOOM, Prey ter druge, ki bodo do konca avgusta prodani pod veliko nižjo cenovno postavko.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime