Grafični mod za GTA 5 dobil tako impresiven napovednik, da bi mu zavidal sam Rockstar

Grafični modifikacij za igro GTA 5 je cel kup in navadno jim ne namenjam preveč pozornosti. Velikokrat so to namreč zadeve, ki impresivno izgledajo samo na slikah in ob izbranih kadrih, spet drugič se nekdo preveč poigra z ENB nastavitvami, kar popolnoma uniči barve, tretji pa nabije teksture na maksimalno ločljivost in se ne ozira na to, da s tem podre artistični vidik okolice.

Vendar pa o modifikaciji NaturalVision Evolved vseeno moram zapisati nekaj besed. Gre za dokaj nov mod, ki je trenutno še v beti in izboljša cel kup stvari. Teksture so nadgrajene, vremenski učinki bolj izraziti, avtor pa je vpeljal še kup dodatnih tehničnih izboljšav, kot so volumetrični oblaki ter boljša osvetlitev.

Vse to pa je podprl izjemen napovednik, ki si ga lahko ogledate zgoraj. Napovedniki modifikacij navadno naredijo samo nekaj kratkih primerjav, NaturalVision Evolved pa je šel v svojem videu na naslednjo stopnjo. Zadeva je resnično profesionalno narejena in me je dejansko po dolgem času spodbudila k temu, da sem začel razmišljati o ponovni namestitvi igre na moj PC.

Kot rečeno, mod je zaenkrat še v beta stanju, a je že na voljo za igranje in za razliko od sorodnih grafičnih posodobitev vam ni treba odštevati denarce za razne Patreone, ampak samo kliknete sledečo povezavo in sledite navodilom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime