Serija The Last of Us dobila prvi dražilnik

Ena stvar je pri prihajajoči seriji The Last of Us, ki bo narejena po odličnem istoimenskem igričarskem originalu, zdaj kristalno jasna: tole ne bo neka na hitro in na poceni način narejena zadeva. Lastnik licence Sony se je za ustvarjanje povezal z HBO-jem, ta pa je v ustvarjanje vpoklical nekaj velikih imen, katera se bodo mudila za in pred kamero. Da bo glavno vlogo prevzel Pedro Pascal, ki bo tokrat odigral Joela je jasno že dolgo, prav tako vemo, da bo vlogo Ellie prevzela Bella Ramsey, a igralca smo do sedaj videli samo na eni sliki, HBO pa je včeraj za nas pripravil prvi kratki dražilnik.

Zadeva je v bistvu narejena v sklopu dražilnikov za vse serije, ki bodo na HBO prispele naslednje leto in med njimi najdemo kadre iz Succession, The White Louts, The Idol in White House Plumbers. Vendar pa je tudi med temi impresivnimi imeni The Last of Us izstopal in že iz tega kratkega napovednika je jasno, da HBO v to serijo polaga veliko upanja.

Dražilnik je vsega skupaj dolg samo nekaj sekund in v njem lahko vidimo Joela, njegovo hčerko Sarah, junakinjo Ellie, za sekundo pa uzremo tudi Billa, ki ga bo tokrat odigral Nick Offerman. Kadri nam prikažejo tudi ostanke pošastnega Clickerja, ki je ostal zalepljen za zid ter nekaj dialoga, ki ga izustita naša glavna junaka.

Oboževalci še vedno niso čisto prepričani, da je bila Bella Ramsey prava izbira za igranje Ellie, a seveda je iz nekaj sekund dolgega videa težko delati kakšne zares utemeljene zaključke. Je pa po drugi Pedro Pascal s parimi besedami odpihnil vse dvomljivce, saj ima možakar praktično enak glas kot Troy Baker, ki je Joela uglasil v igrah.

Serija The Last of Us bo v 1. sezoni pokazala 10 epizod, te pa bodo šle po stopinjah dogodkov iz originalne igre, a pričakujete lahko tudi nekaj alternativnih dogodkov. Datum izida še vedno nimamo, vemo pa, da se bo ta pripetil enkrat v 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime