PSVR 2 prihaja v začetku naslednjega leta

Če vam za leto 2023 še ni bilo dovolj vseh prestavljenih iger, potem imamo za vas dobre novice, saj se v naslednje leto selijo zdaj tudi izidi tehnoloških igračk.

Sony je včeraj preko svojih družabnih medijev napovedal okviren datum izida njihovih težko pričakovanih VR očal PSVR 2. Za te se je sicer sprva sumilo, da morda izidejo enkrat v decembru, saj bi lahko Sony izkoristil božično rajanje za maksimalni izkoristek prodaje. A to se ne bo zgodilo, saj očala PSVR 2 izidejo v začetnih mesecih leta 2023.

Podjetju se verjetno glede prodaje ne obremenjuje preveč, saj bodo zelo verjetno takoj razprodali vso zalogo in to takoj, ko bodo na voljo prednaročila. Navsezadnje bosta kmalu minili dve leti od izida konzole PlayStation 5, pa teh konzol še vedno ne najdemo na fizičnih policah trgovin.

PSVR 2 bo zelo napreden onegaj. Deloval bo samo v navezi s konzolo PlayStation 5, očala pa bodo vsebovala dva OLED zaslončka, ločljivosti 2000 x 2040 in hitrost osveževanja 120 Hz. Vidni kot bo znašal 110 stopinj, tako da bo PSVR 2 presneto impresivna zadeva, ki se bo lahko kosala tudi s popularnim Questom 2 in Valovovo PC napravo Index. Sony se je še pohvalil, da bo naprava ob izidu gostovala 20 namensko ustvarjenih iger in med njimi je vsekakor izpostavitve vredna Horizon: Call of the Mountain.

O PSVR 2 tako skoraj vemo že vse, skrivnostna ostaja samo še cena.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime