Destiny 2 prispel v trgovino Epic Games, skupaj z enim lepim darilom

Včeraj je bil res velik dan za vse navdušence nad igro Destiny 2. Razvijalec Bungie je namreč pripravil obsežno predstavitev vseh njihovih načrtov s to igro, ki bo čez nekaj dni stara že 5 let, a ji gre kljub starosti, bolje kot kadarkoli prej.

Bungie pa te dni ne praznuje samo pete obletnice svojega komercialno najbolj uspešnega naslova, ampak studio praznuje tudi svoje 30. obletnico, kar je v igričarski industriji že pravi fenomen. Za te namene so pripravili kar nekaj večjih najav, ki se tičejo igre Destiny 2 in najbolj pomembna med njimi je zagotovo povsem nova razširitev Lightfall.

Ta s sabo prinaša ogromno nove vsebine, kot je denimo nova mapa na Neptunu in povsem nov igralni podrazred Strand, razvijalec pa je prav tako povedal, da bodo poskrbeli za boljši uvod v igranje, ki bo šel na račun svežih igralcev. Bungie je v preteklosti odstranil originalno kampanjo in zgodbe prvih dodatkov, tako da novim igralcem ob prvem stiku z igro ni jasno praktično nič, saj so preprosto vrženi v dogajanje, ki ima za sabo leta zgodovine. Ravno to bo popravil novi dodatek, Bungie pa je tudi obljubil, da v bodoče vsebine dodatkov ne bo več odstranjeval.

Lightfall prihaja 28. februarja, razvijalec pa je tudi dvignil ceno, tako da boste zanj na Steamu morali odšteti kar 50 €.

Destiny 2 je včeraj prav tako prispel v trgovino Epic Games in tudi tam bo, tako kot drugod, za igranje povsem brezplačen. Prihod na novo platformo je Bungie pospremil z brezplačnim darilom v obliki DLC-ja 30th Anniversary Pack, ki vam prinese nekatera popularna orožja in preobleke, ki se vizualno napajajo iz Bungijeve bogate zgodovine, ta pa med drugim vključuje originalne naslove franšize Halo. 30th Anniversary Pack bo brezplačen vse do 30. avgusta in ga lahko prevzamete tukaj, s tem pa brezplačnih dobrot še ni konec.

Vse do konca meseca so namreč odklenjene tudi čisto vse do sedaj plačljive razširitve, med katere prištevamo tudi zadnji dodatek The Witch Queen. Če morda tega do sedaj še niste izkusili, potem je morda zdaj pravi čas, da spet vpokličete stare prijatelje v vnovično igranje, Bungie pa je med tem časom tudi pošteno znižal cene vseh teh dodatkov.

Za konec je Bungie z Epic Gamesom sklenil dogovor tudi na drugih področjih. V igri Fortnite se bodo pojavili junaki igre Destiny 2, v Fall Guys pa bomo našli nekaj preoblekic, veljalo pa bo tudi obratno, saj se bodo Fortnite barve pojavile tudi znotraj Destinyja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime