Age of Empires 4 lahko ta teden igrate povsem brezplačno

So trije dnevi dovolj, da preigrate vse kampanje znotraj strateške igre Age of Empires 4? Tega ne vem, a zdaj lahko takšen izziv vsaj preizkusim, saj je Microsoft igro na Steamu ponudil v brezplačni preizkus, ta pa se izteče 28. avgusta.

Razlog za darežljivost ni naključen, saj franšiza Age of Empires te dni beleži že svojo 25. obletnico. Prvi del je namreč izšel daljnega leta 1997 in je bil takrat dobro sprejet, a serija je res zaživela s svojim drugim delom, ki je tako popularen, da je Microsoft poskrbel za njegovo predelavo in zanj še vedno izdaja novo vsebino.

Originalni studio Ensemble Studios je sicer že davno pod rušo, tako da je predelava romala v druge roke, razvoj četrtega dela pa je bila zaupan Relic Entertainmentu, ki je sicer stari maček strategij in je do svoje slave prišel na račun strategije Company of Heroes. Age of Empires 4 sicer ni podrl kakšnih prodajnih rekordov in tudi igralci mu niso ravno pisali hvalospevov, a igra še vedno brca in bo kmalu dobila novo vsebino. Relic bo namreč vpeljal dve novi civilizaciji: Mali in Osmansko cesarstvo. Vsaka od teh bo vsebovala svoje prednosti – Mali bo denimo močan v ekonomiji, Osmansko cesarstvo pa se bo ponašalo z ogromnim topom Great Bombard.

Najboljše pa je to, da bosta obe civilizaciji povsem brezplačni. Age of Empires 4 lahko brezplačno aktivirate na Steamu, do 28. avgusta pa bo igra tudi znižana na 24,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime