Layers of Fears dobil prvi napovednik

Razvijalec Bloober Team bo s svojim naslednjim naslovom zopet skočil v vode grozljivk, prav tako pa se bodo vrnili na svoje začetke. Igra Layers of Fears bo namreč predelava iger Layers of Gears in Layers of Fears 2, hkrati pa bo tudi nadaljevanje, tako da bomo vse skupaj zdaj dobili v enem mikavnem paketu.

Dobili smo tudi prvi igralni napovednik in iz njega lahko vidimo, da se igralna formula ne bo preveč spreminjala. Layers of Fears je namreč ena tistih grozljivk, kjer je igranja bolj malo, saj se boste v bistvu samo sprehajali naprej in nazaj, medtem pa se bodo okoli nas odvijale srhljive reči. V tem primeru bo to ogromno plavajočega pohištva in nekaj grotesknih podob, kar smo videli že v originalu, je pa zdaj vse veliko lepše, saj bo igra ustvarjena znotraj pogona Unreal Engine 5.

Bloober Team se sicer še ni razjasnil, kako bo zadeva predelala prva dva naslova, saj nosita dokaj unikatni zgodbi: v prvem delu igramo norega slikarja, ki se potepa po svojemu domu, v drugem delu pa se znajdemo na ladji, kjer zasedemo vlogo Hollywoodskega igralca. Napovednik nas postavi v vlogo slikarjeve žene, ki je bila v originalu samo omenjena, tako da bomo morda podoživeli izvirno kampanjo skozi druge oči.

Layers of Fear izide v, ne boste verjeli, v začetku leta 2023, ki ima že zdaj na urniku nepregledno število iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime