Razvijalec iger The Surge razkril svoj novi projekt Atlas Fallen

Razvijalec Deck13 Interactive je eden od tistih, ki je imel v igričarski industriji bolj medle začetke, a se je v njihovih vrstah čutilo nekaj potenciala in z vsakim nadaljnjim naslovom so postajali boljši. Razvijalec je leta 2014 nase opozoril z igro Lords of the Fallen, ki so jo takrat vsi označili kot neki poceni klon igre Dark Souls, nato pa so leta 2017 spočeli veliko bolj kvalitetni The Surge in tega v 2019 nadgradili z nadaljevanjem The Surge 2.

Zadnji njihov naslov je bil že na meji odličnosti, zato nas je vse zanimal njihov naslednji projekt. To žal ne bo The Surge 3, ampak povsem nova franšiza Atlas Fallen, ki je nedavno dobila svoj prvi napovednik.

Igranje nas bo tokrat postavilo na nek peščeni planet, ki pa ne bo povsem opuščen. Sredi okleščenih mest ljudje le nekako preživljajo, med njihovimi vrstami pa najdemo tudi nekaj posebnih bojevnikov, ki jih ni strah zapustiti varnega zavetrja kamnitih zidov in se spustiti v peščene sipine, ki pod površjem skrivajo veliko ogromnih zverin.

Deck13 ob prvem napovedniku ni želel razkriti preveč, tako da zgornji video v večji meri tvori vmesna sekvenca, proti koncu pa le lahko vidimo nekaj igranja. To bo očitno zelo eksplozivno, polno posebnih potez in zdi se, da se bo Deck13 v Atlas Fallen malce odmaknil od Soulslike formule, ki je napajala praktično vse njihove prejšnje igre.

Celoten napovednik sicer močno spominja na franšizo Monster Hunter in morda je čas, da se v lovljenju ogromnih zverin preizkusi še kdo, kot pa Capcom. Skozi kampanjo se bomo lahko podali samotarsko ali pa v navezi s še enim igralcem, za prečkanje ogromnega sveta pa bomo lahko kar surfali po peščenih sipinah, kar je videti preprosto kul.

Atlas Fallen žal še nima točnega datuma izida, Deck13 ga je zaenkrat postavil samo okvirno in sicer v enkrat znotraj leta 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime