Lies of P pokazal več kot 10 minut slastnega igranja

Založnik Neowiz je že od prve najave svoje prihajajoče igre Lies of P zapisal, da sta jim je sicer razvijalec FromSoftware in igra Bloodborne za vzgled, a da gre Lies of P v povsem svojo smer in da se od svojega vzornika dovolj razlikuje, da igre ne moremo označiti za kopijo originala.

Vendar pa novi igralni napovednik, ki v obseg meri kar 12 minut, kaže malce drugačno sliko. S kopiranjem sicer ni nič narobe, še posebej v tem primeru, ko bi nekateri preprosto ubijali za nekaj več Bloodborne vsebine, a založnik bi bil lahko malce bolj odkrit in bi vse skupaj označil za hvalospev FromSoftwarovi mojstrovini.

V Lies of P igramo Ostržka, ta pa se bo moral prebiti skozi meglene ulice 19. stoletja, na poti pa bo moral izničiti kar nekaj robotski sovražnikov, ki so presneto dobro animirani. Že na prvi pogled je jasno, da si je Neowiz iz Bloodborna spodobil ogromno, saj je že sam uporabniški vmesnik praktično isti. V eni roki bomo držali orodje, ki ga bo moč prilagajati in med drugim bomo z njim izstreljevali verigo, ki potem potegne grdavža iz kakšne oddaljene police bližnje k nam.

Takrat se ga nato lotimo s svojo zvesto sabljico in preko kombinacije udarcev jim bo treba hitro zmanjšati zalogo življenja, za obrambo pa se bo treba v pravi sekundi izmakniti uničujočemu napadu. Podobnosti z Bloodbornom se tu ne končajo, saj bomo lahko nasprotnike presenetili tudi s hitrim napadom od zadaj, ko pa enkrat podležemo poškodbam pa se zaslon počasi zatemni in se čezenj izpišejo žalostne besede, da nam je nekdo izmaknil pulz.

Raziskovanje je videti spodobno, le upamo pa, da zna Neowiz poskrbeti tudi za dobro sestavo stopenj, ki bo vsebovala posejane Stargazerje, ti pa nam bodo omogočili počitek in nadgrajevanje orožja in menjavanje našega ročnega gizma.

Lies of P je videti hudo zanimiv in morda bo ravno tole tisti Bloodborne na PC-ju, ki ga čakamo že celo večnost. Igra izide enkrat v 2023, bolj točnega datuma pa zaenkrat še nimamo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime