Wo Long: Fallen Dynasty je divja Nioh zabava v kitajski mitologiji

Razvijalec Team Ninja je stari maček igričarskega sveta in v njihovem življenjepisu lahko vidimo kar nekaj impresivnih naslovov. Nazadnje so se podpisali pod dvojico Nioh iger ter nekam bizarni Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, nedavno pa so napisali povsem frišno franšizo Wo Long: Fallen Dynasty.

Vizualno je zadeva dokaj podobna Niohu in priznati moram, da sem ob prvem napovedniku na koncu pričakoval izrisane besede Nioh 3, a to gre na razlog moje nepoučenosti glede azijske mitologije. Tokrat se namreč ne bomo pretepali po antični japonski, ampak kitajski, kar s sabo prinese cel kup novih pošasti, šefov in orožij, kot sta denimo kitajska meča daos in jian.

Bojevanje je po drugi strani res podobno Niohu, saj bo tudi Wo Long tretjeosebna akcijada, ki bo vsebovala tudi nekaj “soulslike” elementov. Kar bo Wo Long oddaljilo od iger tipa Elden Ring in Sekiro je napreden boj, ki se ne bo zanašal samo na pravočasno zamahovanje in izmikanje, ampak tudi na raznorazne kombinacije ter posebne poteze, ki jih je tukaj veliko več in so nujno potrebne za uspešno igranje.

Wo Long je hkrati videti naravnost čudovit in morda najbolj navduši ravno dizajn vseh monstrumov, ki je res raznolik in bodo od igralca bodo zahtevani raznoliki pristopi. Ples sabelj je konkreten, tako da Wo Long ne bo ravno ponujal oddiha, ampak bolj neprestano akcijo.

Wo Long: Fallen Dynasty najdemo že na Steamu, tam pa je datum zapisan za enkrat zgodaj v 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime