Medvedek Pu je zdaj grozljivka in tule je prvi napovednik

Filmskemu režiserju Rhysu Waterfieldu se je porodila ideja, da bi heroja otroških pravljic Medvedka Pu-ja postavil v malce bolj odraslo vlogo. Za kaj takšnega bi se sicer moral posvetovati najprej z Disneyjem, a zaradi zmešnjave glede avtorskih pravic pisatelja A.A. Milneja pri izvirni knjigi, so te pravice postale del javne domene, tako da jih za komercialne izdelke lahko izrabi vsak, Disney pa si lasti sodobno izvedbo Medvedka Pu-ja, ki med drugim vsebuje rdeč pulover.

Rhys se je zato odločil izkoristiti priliko in tako je pred nami prvi napovednik za prihajajoči film Winnie the Pooh: Blood and Honey. Tole vsekakor ni neka otroška pravljica, saj se je Rhys odločil zasnovati grozljivko, ta pa bo vsebovala veliko krvi, golote in vreščanja prestrašenih najstnikov.

Zgodba pravi, da je mladi junak Christopher Robin zdaj odrasel poba, ki se s punco zopet vrne v hosto obiskati svoje stare prijatelje. Žal pa se Christopherju ni posvetilo, da bi Puju in Pigletu pustil nekaj hrane in dvojec je med čakanjem začel žvečiti, karkoli jima je prišlo pod čekane in kozarci meda so hitro postali napolnjeni s krvjo.

Celotna zasnova je izjemno bedasta in tudi napovednik kaže slabo produkcijo, ki bo vsebovala kar nekaj zanič igranja in neumnih zapletov. Pu ni videti kot medved, ampak samo kot nek model, ki nosi medvedjo masko, vsa dekleta pa so zaradi nekega razloga razgaljena in se sredi gozda nenavadno veliko namakajo v vodi.

Kdo ve, morda zna biti zadeva vredna enega ogleda s prijatelji, a samo v domači dnevni sobi, kjer se lahko smejete na ves glas in se obmetujete s kokicami. Winnie the Pooh: Blood and Honey še nima začrtanega datuma izida, bo pa izšel baje še enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime