Corsair predstavil OLED monitor, ki ga lahko ukrivljate po želji

Tehnologija upogljivih zaslonov obstaja že nekaj časa in najbolj glasen pri njihovem trženju je zagotovo Samsung, ta pa preko Fold in Flip telefonov poskuša rajo prepričati, da je imeti tablico in mobilnik v enem izdelku izjemno priročno.

Vsi niso ravno prepričani, a morda je podjetje Corsair končno iznašlo idealen izdelek, kjer upogljivost zasije v vsej svoji veličini. Govora je o novem monitorju Xeneon Flex 45WQHD240, ki je v sebi nosi eno hudo priročno novost.

Ekran, ki je sicer tipa OLED in ga je priskrbel LG, je namreč lahko raven ali pa ga uporabnik kar sam spremeni v ukrivljenega, tako da je Corsair na en mah združil najboljše iz obeh svetov. Panel lahko ukrivite za 800 R, monitor pa celo omogoča ukrivljanje samo ene stranice, če si želite ustvariti nekaj res futurističnega.

Xeneon Flex poleg ukrivljanja ponuja še vrhunske specifikacije. Panel, tipa OLED, v premer znaša kar 45 palcev in ponuja maksimalno ločljivost 3440 x 1440 v razmerju stranic 21:9. Monitor je združljiv s tehnologijo G-Sync in ponuja frekvenco osveževanja slike pri 240 Hz, zamik pa znaša vsega 0,03 ms. Zaradi svoje nravi monitor ne ponuja VESA nosilca, tako da se boste morali zadovoljiti z navadnim stojalom.

Corsair še ni razkril, kdaj zadeva izide, a naj bi več povedali proti koncu leta. Skrivnostna je tudi cena, a naše izkušnje nam pravijo, da bo zadeva peklensko draga.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime