Impresivna zbirka konzol na Ebayu zase zahteva 984.000 €

Zbirateljstvo tudi v igričarskih krogih ni ravno poceni hobi. To dokazuje tudi nov oglas na Ebayju, kjer nek zbiratelj, znan samo pod imenom Kaori30, prodaja svojo impresivno zbirko konzol, ki jo je na svoje police selil več let.

Prodajalec je svoj hobi zagnal na začetku devetdesetih let, a ga je zaradi različnih razlogov vmes večkrat opustil. Kljub temu, da se je zbirateljstvu večkrat odpovedal, se je temu vedno vnovič vrnil – nazadnje leta 2018, ko je obiskal Japonsko, ta dežela pa mu je zopet vzbudila strast do zbiranja konzol.

Kaori30 pravi, da njegova zbirka obsega več kot 50 let igričarske zgodovine. Na policah je zbral več kot 2.200 konzol, seveda pa vse te niso povsem unikatni sistemi, ampak samo različne izdaje enake konzole. Dober primer tega je denimo konzola Nintendo Gamecube, ki je v njegovi zbirki na voljo v osmih različnih barvah, enako pa velja denimo za Xbox 360, ki je bil večkrat preoblečen v podobe kakšnih pomembnih iger. Prodajalec pravi, da njegova zbirka vključuje okoli 200 do 300 konzol, ki jih ni bilo mogoče sploh kupiti, ampak so bile na voljo samo kot predmet nagradnih iger.

Poleg kopice konzol vsebuje zbirka tudi nekaj sto iger, kipcev in ostalih priboljškov, ki so se prodajali ob zbirateljskih verzijah nekaterih iger.

In vse to je zdaj lahko vaše za samo 984.000 €. Potencialni kupci bodo poleg odštetih denarcev morali poskrbeti tudi za dostavo, saj Kaori30 to ponuja samo na teritoriju Francije, za kaj drugega pa ga boste morali kontaktirati osebno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime