Na splet naj bi ušle prve slike predelave Silent Hill 2

Govoric o nadaljevanju franšize Silent Hill se je v zadnjem času nabralo že toliko, da jih večina že upravičeno presliši, saj se na koncu vse izkaže za en velik nič, oboževalci pa na koncu ostanejo dolgih nosov in z zlomljenimi srci.

Tudi mi smo te govorice že večkrat popisali in jih nato tudi ignorirali, a tokratne izpuščene informacije so dejansko nekaj konkretnega in ne zgolj govorice. Na splet naj bi namreč ušle prve slike nepotrjene predelave igre Silent Hill 2, na tej pa naj bi delal razvijalec Bloober Team, ki se ga spomnimo po naslovih tipa Layers of Fear in The Medium.

Slike je očitno zajel nekdo, ki si profesionalno služi kruh kot fotograf NLP-jev, saj so zadeve izjemno nizke ločljivosti in se da iz njih razbrati komaj kaj. A vseeno lahko vidimo, da naj bi predelava vsebovala istega protagonista Jamesa, ki ga bomo tokrat nadzorovali iz klasične tretjeosebne perspektive, nalik igram Resident Evil. To je pomembna sprememba, saj smo v originalu zadevo spremljali iz statičnih kamer, davno propadli razvijalec Team Silent pa je te kadre mojstrsko izkoristil za podajanje resnično globoke zgodbe.

Na slike se je že odzval dobro znani Twitter uporabnik Dusk Golem, ki je znan po temu, da ima znotraj založnika Konamija kar nekaj dobrih vez. Dusk je potrdil, da so slike res iz predelave, a da prihajajo iz koncepta, ki ga je Bloober Team predstavil Konamiju leta 2018, založnik pa naj bi na podlagi teh predelavo tudi uradno odobril. Dusk je še zapisal, da je trenutna igra povsem drugačna od teh konceptnih slik in je močno bolj izpopolnjena.

Vse te informacije je seveda treba jemati z rezervo, dokler Konami projekta uradno ne potrdi. Njihova naslednja konferenca se bo zgodila na dogodku Tokyo Game Show, ta pa bo potekal med 15. in 18. septembrom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime