Rick and Morty v zabavnem skeču skočita v svet igre God of War Ragnarok

Komična risana serija Rick and Morty je pred kratkim zagnala svojo 6. sezono, zato je med gledalci zopet poskočilo zanimanje za pripetije norega znanstvenika Ricka in njegovega zvestega pribočnika Mortyja. To se je zdaj odločil malce izkoristiti tudi Sony in v partnerstvu s televizijsko mrežo Adult Swim je nastal novi kratki skeč, ki dvojec pošlje v svet prihajajoče igre God of War Ragnarok.

Video je dolg manj kot minuto, a vas bo še vedno pošteno nasmejal – še posebej če ste privrženec tako risane serije, kot tudi igre. Rick ne izgublja časa in si hitro obrije glavo, se malce olepša z vrčkom barve in se hitro prevesi v bolj suhljato verzijo Kratosa, nakar še pograbi Mortyja in skupaj skočita v devet kraljestev nordijske mitologije.

Tam si Rick hitro prisvoji sekiro Leviathan, znotraj skrinje pa se nahaja tudi cel kup nadgradenj, ki jih razvijalec Santa Monica Studio še ni najavil. Morty se medtem bori s kupom tečnih ptičev, dvojec pa na koncu skoči v čoln, s tem da bo moral Morty veslati, saj Rick ne želi zmočiti nove sekire.

Vse skupaj je kratko, a vseeno smešno, ni pa to edini takšen skeč, ki sta ga Rick and Morty spočela s Sonyjem. Leta 2019 sta na podobno vižo spočela skeč glede igre Death Stranding, k sreči pa jo je takrat Morty odnesel brez prask. Dvojec je nato vajo ponovil leta 2020 za oglas nove konzole PlayStation 5.

God of War Ragnarok izide čez dobra dva meseca in sicer na 9. november 2022. Držimo fige, da tokrat izid ne bo prestavljen.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime