World of Warcraft Classic ima spet ogromne čakalne vrste

Če ste si te zaželeli nekaj podoživljanja nostalgičnih spominov znotraj igre World of Warcraft, potem imamo za vas slabe novice, saj niste edini, ki bi se česa takšnega spomnili. Razvijalec Blizzard je namreč teden nazaj v obtok poslal novo posodobitev, ki bo pripravila teren za prihajajočo razširitev Wrath of the Lich King, ta pa je v srcih WoW navdušencev še danes zapisana z zlatimi črkami.

Oboževalci so se tako zopet masovno zgrnili na strežnike in tako kot v dobrih starih časih so se ti začeli šibiti pod celim kupom novih igralcev. Vse to je spočelo tudi ogromne čakalne vrste, ki jih igralci World of Warcrafta že dobro poznajo in so jih nazadnje v povečanem obsegu srečali med zagonom Classica, medtem ko razširitev The Burning Crusade ni povzročila takšne gneče.

world of warcraft

Lich King pa je s sabo potegnil veliko več navdušenja in zato je gužva nekako logična. Seveda se da igrati tudi brez čakanja v vrsti, a v tem primeru boste morali obiskati manj obljudene strežnike, čemur pa niso vsi naklonjeni. Ti so namreč osamljeni z razlogom: bodisi je že tako gor premalo ljudi, kar otežuje opravljanje skupinskih izzivov ali pa je razmerje moči med Hordo in Zavezništvom močno nagnjeno v eno ali drugo smer.

Zaradi tega nekateri raje trpijo v čakalnici in to zna trajati tudi po več ur. Blizzard je skladno s posodobitvijo zagnal tudi povsem sveže strežnike, kjer vsi začnejo z nule, a tudi ti so izjemno redki in so brž postali tarča mase ljudi. Evropa ima denimo sam en takšen PvP strežnik in tam so čakalne vrste tudi do 6 ur.

Glede na to, kakšna gneča je že zdaj, si je težko predstavljati, kakšna bo šele 26. septembra, ko bo Wrath of the Lich King tudi uradno izšel, a že zdaj je jasno, da Classic igralce čaka vsaj 2 meseca preklinjanja in čakanja na vstop v igro.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime