Ogromna modifikacija Morrowind Rebirth prilezla do verzije 6.0

Igra The Elder Scrolls: Morrowind je danes že tako stara, da so v svoja leta prišle tudi njene najstarejše modifikacije. Morrowind je bil leta 2002 pravi fenomen, saj je ta RPG takrat ponujal še nevideno svobodo raziskovanja v odprtem svetu, ki je v vsaki votlini skrival nekaj novega. Razvijalec Bethesda je takrat res podiral mejnike, saj je bila takrat to ena najlepših grafičnih iger, poleg tega pa je izkušnjo dodatno okrasil z močnim orodjem za izdelovanja modifikacij, ki so nato pospremile tudi ostale dele franšize Elder Scrolls.

Morrowind je še danes priporočljiv za igranje, a mlajša publika zna malce križem gledati na njegovo ostarelo podobo in igralne mehanike. Te stvari poskuša odpraviti ogromna modifikacija Morrowind Rebirth, ki na izpopolnjevanju igrinih mehanik dela že dolgih 11 let, včeraj pa je dočakala verzijo 6.0.

Rebirth predela celotno arhitekturo sveta, popravi hrošče in izboljša grafično podobo. Rezultat je modifikacija, ki je namenjena svežim igralcem, v svoj objem pa rada zvabi tudi veterane, ki so original preigrali do obisti in bi si želeli neke sveže izkušnje. Verzija 6.0 prinaša dodatne izboljšave, kot so nekatere razširjene lokacije, ki jih najdemo v divjini ali pa znotraj domov, dodatna orožja Orkov in nadgrajene teksture. Ena od lepot te modifikacije je kompatibilnost z modifikacijo OpenMW, ki pa ni samo mod, ampak v bistvu povsem nov pogon, ki omogoča boljšo optimizacijo za novodobne operacijske sisteme in strojne dele trenutnih PC-jev.

Morrowind: Rebirth si lahko prenesete iz sledeče povezave. Če so vam takšne titanske modifikacije všeč, a bi si želeli več dodatne vsebine, potem se splača pogledati v smeri moda Tamriel Rebuilt. Ta ne obnovi samo sveta Morrowinda, ampak doda tudi povsem nove pokrajine in mesta, kot sta Old Ebonhearth in Port Telvannis, vsemu temu pa doda več kot 350 misij.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime