Ubisoft podarja mesec brezplačne naročnine na servis Ubisoft+

Ubisoft te dni ne praznuje samo 15. obletnice serije Assassin’s Creed, ampak je obeležil tudi 3. leto obstoja svoje naročniškega servisa Ubisoft+. Ta resda ni tako popularen kot kakšen Microsoftov Game Pass, a če ste se kdaj želeli izgubiti v Ubisoftovih igrah in ste želeli prihraniti kakšen evro, potem je morda kak mesec naročnine pravilna odločitev, saj boste v zameno za en mesečni izdatek dobili dostop do bogatega nabora iger.

Vse te bodo sicer skoraj izključno Ubisoftove, a znotraj kataloga najdemo tudi nekaj indie zadev. Kar se tiče AAA naslovov pa se bo treba zadovoljiti izključno s ponudbo francoskega založnika, vendar pa zaradi tega ne boste stradali, še posebej če ste si zaželeli igranja čisto vse vsebine.

Trik naročnine Ubisoft+ je namreč dejstvo, da ne dobite dostopa samo do osnovnih iger, ampak tudi do vseh večjih dodatkov in DLC-jev. Če ste si denimo zaželeli preigrati odlični DLC The Curse of the Pharaohs za Assassin’s Creed Origins, a vam je bilo za to vedno žal denarja, potem zdaj to vse dobite v paketu. Enako velja za vse ostale Assassin’s Creede, to pravilo pa se razširi tudi na druge franšize kot so denimo Watch Dogs, Far Cry, The Division in The Settlers.

In zdaj lahko vse to izkusite brezplačno. Ubisoft namreč ob praznovanju 3. obletnice podarja 1 mesec brezplačne naročnine na Ubisoft+, ponudba pa bo trajala vse do 10. oktobra, tako da imate od danes naprej še 29 dni brezplačnega igranja. Za registracijo skočite na sledečo povezavo, za potrditev pa boste morali vnesti podatke kreditne kartice, a lahko naročnino takoj prekličete in uživate v brezplačnem mesecu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime