God of War Ragnarök dobil še en obsežen napovednik

Če obstaja ena igra, za katero lahko že zdaj zapišemo, da bo zagotovo dobila visoke ocene kritikov, je to God of War Ragnarök. Nadaljevanje igre iz leta 2018, ki je služila kot nekakšen prerod te dolgoletne serije, velja za eno najbolj pričakovanih iger in razvijalec Santa Monica pri njem ni ravno izumljal tople vode. Glede na videno se bo namreč Ragnarök držal vseh prvih originala, dostavil pa nam bo še bolj široko okolico, ki ga bo spremljala zopet odlična zgodba, ta pa bo neposredno nadaljevanje dogodkov iz prvega dela.

Sony je zdaj za nas pripravil nov obsežnejši napovednik, ki ga po minutaži prekaša edino tista slavna predstavitev iz leta 2021, tokratni video pa da največ poudarka na zgodbo. V njej bosta spet glavni vlogi zastopala Kratos in njegov sin Atreus, dvojec pa se bo moral spopasti z novo nevarnostjo, ki jima bo naproti postavila nekaj starih in nekaj novih obrazov. Med drugim bomo naleteli na Tyra, ki je tako kot Kratos, tudi sam Bog vojne, srečali pa bomo tudi Freyo, ki bo po novem na nas zelo jezna.

Kar v napovedniku morda najbolj navduši je dialog in nadejamo se lahko nekaterih legendarnih vrstic tipa: “Smrt me lahko prevzame, ko si me bo zaslužila.” Kratos in Atreus se ne boste borila samo proti vrsti mitičnih nasprotnikov, ampak se bosta ukvarjala tudi z osebnimi problemi: Kratos se bo še naprej poskušal znebiti ostankov svoje preteklosti, medtem ko bo zdaj najstniški Atreus šel v povsem drugo smer.

God of War Ragnarök bo pospremljen tudi z unikatnim igralnim ploščkom DualSense, ki bo premazan z modro-belimi barvnimi odtenki, na sledilni ploščici pa bo odtisnjen logotip medveda in volka, ki predstavlja naša glavna dva junaka.

God of War Ragnarök izide 9. novembra za konzoli PlayStation 4 in 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime