The Last of Us Part 1 očitno vsebuje cel kup skrivnosti

Med preigravanjem igre The Last of Us Part 1 očitno nisem bil preveč pozoren na vse izjemne detajle, ki jih je razvijalec Naughty Dog vpekel v predelavo, za katero se praktično vsi strinjamo, da je vsekakor lepa, a da ni vredna svoje cenovne nalepke.

Odkar so se do igre dokopali tudi ostali igralci, pa so na površje splavale podrobnosti, ki sem jih sam spregledal, a so vseeno zelo pomembni za grajenje pristne in turobne atmosfere postapokaliptičnega sveta.

Ena najbolj zanimiv stvari se tika serije Pisarna. Na spletu se je namreč pojavil posnetek neke opuščene pisarne, ki pa bo poznavalcem ameriške serije The Office takoj skočila v oči, saj so to več kot očitno prostori izmišljenega podjetja Dunder Mifflin. Vidimo lahko vhod, pisarno Michaela Scotta, sprejemno mizo, kjer je po cel dan čepela Pam in cel kup drugih pisarniških miz, ki so verna odslikava prostora iz serije.

Igralci so med prečesavanjem stopenj naleteli tudi na druge zanimivosti. Med igranjem boste tako naleteli na tehtnice in te dejansko delujejo, če Joel stopi na njih.

Potem so to druge podrobnosti, kot je denimo dejstvo, da trupla in naša hoja po vodi sprožijo različna valovanja, če pa sovražniku v obraz zalučamo steklenico, lahko ob bližnjem pogledu vidimo, da so se ubožcu v glavo zabile črepinje.

Sčasoma bomo zagotovo naleteli na še kakšno dodatno zanimivost. Nekdo je denimo med igranjem naletel na zanimiv kolaž slik, ki prikazujejo neko fantazijsko okolico, zdaj pa igralci ugibajo, da bo morda Naughty Dog v svojem naslednjem naslovu ustvaril čisto pravi RPG, kar bi bilo za ta studio nekaj povsem novega in je zadeva, ki bi nas zagotovo odpihnila.

Naughty Dog zaenkrat še ni razkril svojega naslednjega velikega projekta. Potrjeno je sicer bilo, da delajo na večigralstvu za The Last of Us, a tako velik studio ima zagotovo pod prsti še kakšen dodaten projekt.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime