Na splet ušel 43-minutni igralni posnetek igre Diablo 4

Včeraj je bil očitno dan za pobegle igralne posnetke, ki igralce največkrat razveselijo, založnikom pa povzročijo cel kup skrbi. Samo nekaj ur, ko so se po spletu razširili prvi posnetki igre GTA 6, se je pojavil še en video, ki več kot očitno še ni bil za javnost, ta pa prihaja iz prihajajočega akcijskega RPG-ja Diablo 4.

Slednji igralni posnetek se sicer ne more ravno primerjati z GTA 6, saj je tam videe razkril heker, ki je poleg tega izmaknil še nekaj izvorne kode, medtem ko je za razkritje četrt ure igranja Diabla 4 krivec nekdo, ki se je udeležil ožjega kroga testiranja. Blizzard je že dolgo znan po temu, da testiranje svojih naslovov najprej pošlje med člane družine in bližnje prijatelje, ki naj bi jim zaupali. No, nekdo se je očitno uštel in bo zaradi tega tudi odgovarjal, saj je na igralnem posnetku jasno vidna identifikacijska številka igralca, tako da bo Blizzard storilca zlahka izsledil. Razvijalec bo verjetno kmalu zahteval umik posnetka iz YouTuba – varnostno kopijo, skupaj z dodatnih 5 minut igranja, vas čakata tule.

Kar se tiče posnetka je ta videti kot tipična Diablovska izkušnja. Igralec si je za svojo pustolovščino izbral Barbara, ta pa lahko vihti dve orožji, se dere in s tem pošilja strah v kosti nasprotnikom. Mapa je videti ogromna in nekam pusta, med sovražniki pa je igralec naletel na lepo bero okostnjakov in medvedov. Za razliko od drugega dela je tule uporabniški vmesnik videti malce bolj priročen: zgoraj desno nam bo ves čas družbo delala mini mapa, nad njo pa je izpisana tudi težavnost trenutne cone.

Igralni posnetek je bil vzet iz več kot očitno še zgodnje verzije igre. Nekateri deli mape še sploh nimajo tekstur in Blizzard bo zagotovo na mapo vnesel še nekaj dodatnih podrobnosti in poskrbel za optimizacijo, saj se je zadeva na nekaterih mestih kar grdo zatikala.

Diablo 4 za zdaj še nima datuma izida, a pričakujemo, da bo med nas prišel nekje v drugi polovici 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime