Tale zanimiv 1440p monitor je na Amazonu znižan za 100 €

Te dni se spravljam v iskanje novega monitorja in kot pri vsaki računalniški stvari je ponudba na tem področju ogromna, zato je treba zavihati rokave in se spraviti v dolgotrajno raziskovanje pritiklin vsakega prikazovalnika, pri končno odločitvi pa seveda na koncu veliko pomeni tudi cena.

Za novega spremljevalca na moji mizi se še nisem čisto odločil, a morda si zna to mesto izboriti LG-jev monitor UltraGear 32GN600-B, ki ponuja skoraj vse, kar si želim od takšnega izdelka, zadeva pa je trenutno na Amazonu znižana na samo 209 €.

Osebno mi pri monitorju največ pomeni velikost, saj želim zadevo uporabljati tako za PC igranje, gor pa bom pricinil tudi konzolo PlayStation 5. UltraGear 32GN600-B vsekakor obkljuka to funkcijo, saj se ponaša s panelom premera 32 palcev, ki je ravno pravšnje velikosti, da še ne skoči v območje televizorjev. Žal se bo tu treba zadovoljiti z VA panelom in ne IPS-om, tako da znajo biti zorni koti gledanja težava, a to se da odpraviti tako, da v monitor ves čas gledate neposredno naravnost.

K boljši izkušnji bo zagotovo pripomogla tudi visoka frekvenca osveževanja, ki tule znaša kar 165 Hz. Ločljivost je prav tako dobra, saj znaša 2560 x 1440, odzivni čas pa znaša samo 1 ms, tako da zna biti zadeva pripravna tudi za poganjanje tekmovalnih večigralskih iger. Vse skupaj nadgradi še podpora za HDR10, ki bi seveda lahko bila boljša ob višji svetilnosti, a seveda je treba za to ceno nekje sprejeti kompromise. Monitor podpira tehnologijo FreeSync in tudi G-Sync – za slednjo monitor ni verificiran.

V obzir je treba vzeti tudi dejstvo, da je monitor malce okoren in tako lahko pozabite na kakšno vrtenje v navpične položaje, saj ga boste lahko samo malce nagibali, je pa podprta možnost pritrditve na nosilec VESA, če si monitor res morate postaviti na kakšen drugačen položaj.

Skratka, UltraGear 32GN600-B je zanimiv monitor, ki za svojo ceno ponuja res veliko, zato se tole akcijo splača izkoristiti. Ob nakupu dobite tudi kodo za znižanje naročnine na Microsoftov pretočni servis Game Pass, a ta uradno še ni podprt pri nas, ga pa lahko z nekaj triki vseeno uporabljate.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime