Ted Lasso in klub AFC Richmond prihajata v igro FIFA 23

Založnik EA in Apple bosta spočela eno najbolj zanimivih sodelovanj televizijske serije in igre. V prihajajočo simulacijo nogometa FIFA 23 namreč uradno prihaja osebje Applove serije Ted Lasso, vse skupaj pa se zdi kot resnično idealno partnerstvo.

Ted Lasso je serija, ki jo do sedaj pozna že praktično vsak. Zadeva je sicer stara samo 2. sezoni, a obe sta obnoreli občinstvo in kritike, tako da serija redno pobira nagrade Emmy, glavni igralec Jason Sudeikis pa je končno prišel do tiste medijske prepoznavnosti, ki si jo je zaslužil že od začetka.

Če morda res živite pod kamnom in o Lassotu ne veste nič, potem je tule idealni trenutek za kratki oris serije. Dogodki sledijo življenju trenerja Teda Lassota, ki pride iz ZDA trenirati izmišljeni angleški klub AFC Richmond. Ted nima prav nobenih izkušenj glede nogometa, a svoje neznanje nadomesti z voljo do učenja in pozitivnega odnosa do vsakega, ki ga sreča. Ta njegova volja in trma do dobrih rezultatov na koncu navduši tudi igralce in samo vodstvo kluba, kar spočne cel kup zanimivih dogodkov. Posebnost Teda je dejstvo, da vas bo praktično vsaka epizoda pustila dobre volje in čeprav znotraj serije najdemo tudi kar nekaj temnih trenutkov, za vsakim dežjem posije sonce in to na tako simpatičen način, da bodo serijo vzljubili tudi največji nergači.

ted lasso

Zdaj se bo Ted Lasso pojavil tudi v igri FIFA 23 in bo igrišču pridno bodril svoje igralce, EA pa je v digitalno predelavo vnesel celotno ekipo, v katero lahko prištejemo pomočnika trenerja Bearda, izmišljenega novinarja Trenta Crimma in razne nogometaše, kot sta Roy Kent in Jaime Tartt.

Teda boste lahko v kariernem načinu izbrali za svojega managerja, v Premier League pa boste lahko vnesli AFC Richmond in jih končno pripeljali do glavne lovorike.

FIFA 23 izide 30. septembra, Ted Lasso pa dobiva 3. sezono, a ta še nima datuma izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime