Ruski streamer izziva Evropejce z neprestano prižganim štedilnikom

Na Twitchu se je nekaj časa nazaj pojavil nov zanimiv kanal, s preprostim omenom “russiangas1”, njegov namen pa je več kot očitno zafrkavanje evropskih in ameriških gledalcev, ki se v tej jeseni vse bolj pripravljajo na zimo, ta pa zna biti letos še posebej ostra, saj se zaradi kreganja okoli plina praktično vse razvite države soočajo z visokimi cenami in bolj mlačnimi radiatorji.

Seveda vse to ne velja za Rusijo, ki se trenutno kopa v zalogah plina in ravno iz tega dejstva se dela norca Twitch kanal “russiangas1”. Kamera namreč snema štedilnik na plin, ki obratuje po cel dan in po celo noč, vse to pa spremlja udarna ruska glasba.

Kanal je šel od začetka skozi več iteracij. Najprej je bila kamera postavljena bolj daleč stran, nato se je nekdo spomnil, da bi bilo pametno v predstavo vnesti nekaj RGB osvetlitve. V enem trenutku so naenkrat goreli celo vsi štirje gorilniki, a je bilo to malce preveč potratno.

Zdaj se je neznani streamer očitno odločil za končni izgled prenosa v živo, kjer vidimo goreč štedilnik, gumijasto račko, ki nosi zanimivo čelado, vse skupaj pa krasi še prelestna slika ruskega predsednika. Streamer je k temu dodal še merilnik temperature, zadaj pa ves čas tiktaka ura, tako da ni nobenega dvoma, da bi bil video lažen. russiangas1 se dobro zaveda, da je vsakemu jasno, da za kanalom stoji ruski trol, zato si je za sliko profila izbral Orka, to pa je vzdevek, ki ga Zahod rad natika ruskim vojakom.

Streamer je poskrbel tudi za nekaj teksta. Kakor vidimo, s takšnim kurjenjem na mesec zapravi 1,44 €, kar so cene, o katerih lahko Evropejci samo sanjamo.

russiangas1 je svoje življenje začel 11. septembra in od takrat je nabral že preko 12k sledilcev, kanal pa je bil vmes za nekaj časa tudi izključen iz strani Twitcha, a je bil nato vzpostavljen nazaj. Streamer tudi pridno zbira donacije, ki bodo šle v nakup dodatne pečice, tudi ta pa bo nato postavljena pred kamero.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime