Blizzard pripravil naravnost čudovit napovednik za WoW: Wrath of the Lich King Classic

Osebno sem se od preigravanja vsebine igre World of Warcraft poslovil že dolgo nazaj, a to ne pomeni, da sem povsem imun na Blizzardove poizkuse, da me zvabi nazaj v raziskovanje Azerotha. Z novim napovednikom za ponovno obuditev dodatka Wrath of the Lich King, ki je na strežnikih zaživel včeraj, jim je morda uspel največji met do sedaj, saj so me prsti pošteno zasrbeli, da bi razvijalcu vendarle odškrtnil denar za vsaj enomesečno naročnino, ki bi me ponovno odpeljala v zamrznjeno deželo Northrenda.

Levji delež zasluge za to ima novi napovednik, ki za razliko od prejšnjih ni spočet samo iz CGI sekvenc, ampak vsebuje bolj konkretne kadre, ki so veliko bolj blizu dejanski podobi igre. Veterane bo prav tako razveselilo dejstvo, da pred kamere zopet stopi Lich King Arthas, ki vse od Warcrafta 3 velja za največjega slaboritneža Azerotha. Arthas sicer še zdaleč ni najmogočnejši nasprotnik, ki se nam je na pot postavil znotraj World of Warcrafta, a ima še največ zgodovine, ki smo jo spoznali v strategiji Warcraft 3, Blizzard pa je za tega tragičnega junaka pripravil tudi kratki oris njegovega življenja.

Novi napovednik je res slasten in pravo veselje je gledati priprave vseh frakcij, ki se podajo v boj proti ultimativnemu zlu. A morda najbolj zanimivo pri temu je dejstvo, da je glavno vlogo pri ustvarjanju tega videa nosila sama skupnost – v tem primeru gre za enega res velikega oboževalca z vzdevkom Hurricane.

Ime Hurricane je WoW skupnosti znano že dolgo, saj je to ustvarjalec, ki je dolgo ustvarjal neuradne, a hudo vzdušne napovednike za World of Warcraft. Večinoma so bili ti videi namenjenim zasebnim strežnikom Wow-a, ki jim Blizzard ni ravno naklonjen, Hurricane pa je svoj zadnji takšen video spočel leta 2020 – takrat je v prelestno podobo orisal temnico Black Temple iz razširitve The Burning Crusade.

Njegov talent je bil dovolj očiten, da ga je kasneje kontaktiral sam Blizzard in ravno ta naveza je spočela uradni video za izid Wrath of the Lich Kinga, kjer res iz vsake sekunde posnetka lahko čutiš ljubezen do te franšize.

Wrath of the Lich King Classic je zdaj že na voljo na vseh strežnikih, tako kot prej pa zanj ne potrebujete dodatnega nakupa – potrebujete samo aktivno naročnino. Pripravite se le na čakanje v vrsti, saj se na Redditu že pojavljajo poročila o celo 12-urnih čakalnih vrstah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime