Serija The Last of Us končno dobila čisto pravi napovednik

Včeraj je bil 26. september in razvijalec Naughty Dog je takrat zagnal svoje tradicionalno praznovanje The Last of Us Day, ki nam vsako leto od izida originalne igre leta 2013 postreže z nekaj zanimivostmi in napovedi projektov znotraj franšize The Last of Us. Ta datum ni bil izbran naključno, saj je 26. september v igri tisti usodni dan, ko je ubijalski virus dosegel kritično maso in celoten svet zavil v apokaliptično okolico.

Naughty Dog je tudi včeraj za nas pripravil novo presenečenje, ki pa se tokrat ni tikalo nobene igre. Predelava prvega dela je zaenkrat še močno frišna, a nič ne bi imeli proti kakšnim specifičnim nadgradnjam igre The Last of Us Part 2, ki bi lahko izkoristila vso moč in pritikline konzole PlayStation 5.

Pozornost so tako raje namenili prihajajoči seriji, ki bo naslednje leto izšla na pretočnem servisu HBO Max. Za ta projekt smo do sedaj dobili nekaj slik in kratkih kadrov, a zdaj je pred nami čisto pravi napovednik, ki ga HBO Max sicer označuje zgolj za dražilnik – pa čeprav v obseg meri skoraj dve minuti.

Napovednik nam postreže s kar nekaj raznovrstnimi kadri. V ospredju je seveda igralec Pedro Pascal, ki bo odigral glavno vlogo Joela, ob strani pa mu stoji Bella Ramsey, ki bo stopila v škornje najstniške Ellie. Vidimo lahko veliko sprehajanja skozi divjino in zapuščena mesta, seveda pa ne manjka tudi nekaj akcije, ki bo v tej seriji dokaj brutalna. Joel se bo sicer znal braniti, a proti okuženim sovražnikom, kjer prevladujejo nagnusni in ekstremno nevarni “Clickerji” bo tudi on velikokrat stisnil rep med noge.

Estetsko je zadeva precej podobna vizualni podobi prve igre. V enem kadru lahko vidimo na pol podrto stolpnico, ki se naslanja na eno drugo zgradbo, začetni pregon skozi mesto, ko Joel nosi svojo prestrašeno hčerko, pa je prav tako hudo podoben dogodkom iz originalne igre.

Datum izida še vedno žal ostaja neznanka, a vsaj lahko potrdimo, da bomo zadevo gledali enkrat v 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime