Deadpool 3 prihaja v 2024 in tule je prvi dražilnik

Minevajo že štiri leta odkar smo si nazadnje ogledali avanture rdeče-črnega superjunaka s strupenim jezikom, ki sliši na ime Deadpool, vsa ta leta pa tudi gledalci ugibajo, kdaj bomo vendarle dobili skok še v tretji del. Govoric je bilo veliko, a bolj malo je bilo konkretnih dokazov, da je zadeva res v razvoju, vse te dvome pa je včeraj razblinil igralec Ryan Reynolds.

Slednji je na svojem Twitter računu izdal kratki video, ki bi ga lahko obravnavali tudi kot prvi dražilnik za Deadpoola 3. Ryan v svoji tipični komični noti navrže, da je že dolgo razmišljal o tretjem poglavju, a po vseh teh letih še vedno ni izgruntal ničesar pametnega in da ima prazno glavo. Nato pa se mu je posvetila ena ideja in ravno takrat se v ozadju sprehodi igralec Hugh Jackman, ki ga Ryan vpraša, če bi se nemara spet vrnil v vlogo Wolverina, Hugh pa mu odvrne, da ni panike.

To je v bistvu to in očitno se bo Deadpool končno spopadel z Wolverinom. Slednjega je Hugh Jackman odigral v kar devetih filmih, zadnji od teh se je zgodil leta 2017, ko je Wolverine dobile idealno slovo v filmu Logan. Hugh je takrat tudi potrdil, da bo za vedno odložil Wolverinove kremplje, a očitno zdaj to ne drži več in vrnil se bo iz penzije za še eno zadnjo avanturo.

Deadpool 3 je sicer še presneto daleč stran, saj je datum izida napovedan šele za 6. september 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime