Nekdo že dela na filmu glede Depp/Heard sojenja in tule je prvi napovednik

Pravdanje med parom Johnnyjem Deppom in Amber Heard je trajalo šest tednov in zadeva je bila skozi svoj celoten potek ena najbolj gledanih zadev na celem planetu. Sojenje je prišlo ravno v pravem času, saj smo si lahko vsi vsaj za nekaj časa oddahnili od vsakodnevnih vojnih napetosti in uživali v dobri stari drami Hollywooda, ki je navdušila tudi vse streamerje, saj so iz tega potegnili tedne zabavne vsebine.

Pretočni servis tubi se je odločil kovati železo, dokler je to vroče in zato je v sodelovanju z MarVista Entertainmentom začel delati na filmu, ki je zdaj dobil tudi svoj prvi napovednik.

Film z imenom Hot Take: The Depp/Heard Trial vam da že v naslovu vedeti, o čem se bo vrtelo njegovo dogajanje. Igralec Mark Hapka bo prevzel vlogo Johnnyja Deppa, medtem ko bo Megan Davis odigrala Amber Heard. Pred kamere bo stopila celotna ekipa iz sojenja – med drugim bomo videli tudi odvetnico Camille Vasquez, ki jo bo odigrala Melissa Marty in Heardinevo nesposobno odvetnico Elaine Bredehoft, ki jo bo odigrala Mary Carrig.

Hot Take nam namerava prikazati ob plati zgodbe, tako da se lahko nadejamo prizorov iz sodišča in tudi iz zasebnega življenja, ki je Deppa koštal enega prsta. Napovednik sicer ni videti kaj preveč izjemnega in kakšne resne mojstrovine iz filma, ki je očitno nastal v bore nekaj mesecih, ne moremo ravno pričakovati, je pa Mark presenetljivo dober oponašalec Deppa.

Hot Take: The Depp/Heard Trial izide že jutri, 30. septembra, na voljo pa bo samo na pretočnem servisu tubi, ki pa v Sloveniji žal ni na voljo, zato ga boste morali poiskati drugje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime