V Slovenijo pripravlja Need for Speed spektakel v resničnem življenju

Prepričan sem, da so organizatorji dogodka Operation Night Strike v svoji mladosti lomili tipkovnice ob preigravanju nekdaj huronsko popularnih dirkačin Need for Speed Underground, svojo ljubezen do cestnega dirkanja pa so nato preselili v resnično življenje in tako so izpolnili svojo ultimativno fantazijo.

Takšnih ljudi po svetu ni malo, a kar je pri Night Striku posebnega je dejstvo, da za organizacijo stojijo Slovenci, ti pa nam nameravajo med 7. in 9. oktobrom na popularni lokaciji Raceland Krško pripraviti pravi avtomobilski spektakel, ki bo navdušil ne samo ljubitelje normalnih štirikolesnikov, ampak tudi vse tiste, ki jim moč motorja pod pokrovom enako pomemben kot vizualni stil avta.

Dogodek Night Strike bo svoja vrata odprl v petek ob 17.00, prvi dan pa nam bo postregel s kvalifikacijami in veliko, veliko driftanja skozi ovinke. Drugi dan se začne malce bolj zgodaj, ob 14.00, ta dan pa bo prav tako vključeval kvalifikacije in tekmovanje v driftanju, a k temu lahko dodate kaskaderske podvige, tekmovanje v najbolj navitih motorjih ter posebnost z imenom “Drift Taxi”, kjer se lahko dejansko usedete v avto kot sopotnik, medtem ko vam voznik pričara nepozabno avanturo lovljenja ovinkov. Zadnji dan se bo zgodil v nedeljo, takrat pa se bodo vrata odprla ob 11.00. Spet bo na sporedu ogromno driftanja skozi ovinke, veliko pozornosti pa bo namenjeno japonskim avtomobilom.

Na dogodku bo prisoten tudi UVI, ki bo zabaval gledalce preko svojih UVI Racing simulatorjev, tako da ne boste dneva preživeli samo ob gledanju avtomobilov, ampak se boste lahko lotili tudi virtualnega dirkanja v najbolj popularnih dirkačinah.

Več informacij najdete na uradni strani, tam pa lahko opravite tudi nakup vstopnic, ki bodo do konca septembra občutno cenejše.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime