Grozljivka SCORN bo izšla prej, kot pa je bilo načrtovano

O grozljivki SCORN, na kateri dela srbski razvijalec Ebb Software, pišemo že 6 let in to z razlogom. Prvi dražilnik je namreč pokazal unikatne kreature in okolico, ki močno spominjajo na nekaj, kar se je izrodilo v umu oblikovalca H.R. Geigerja, njegov vpliv pa je močno vplival na vizualni slog franšize Osmi potnik.

Česa takšnega v igričarskih krogih še nismo videli, še posebej ne v tako napredni vizualni podobi in čeprav je bila igra videti odlično, so se Srbi malce lovili okoli igralne formule. Če smo odkriti, še zdaj točno ne vemo, kaj SCORN točno sploh je. Očitno se bomo podili po nekakšni vesoljski ladji, ki bo vsebovala polno nagnusnih bitij, vihteli pa bomo res bizarna orožja, ki enkrat za spremembo ne bodo narejena samo iz kovine, ampak bodo bolj organska.

SCORN nas pri igranju ne namerava držati za roko, saj na zaslonu ne bo nobenega uporabniškega vmesnika, niti se nam ne bo preveč sanjalo, kam iti in kaj početi. Nekateri kritiki, ki so se že dokopali do zgodnjih kopij igre, so igralno zasnovo označili za podobno tisti iz igre The Witness, tako da se lahko med drugim nadejamo tudi nekaj ugank. Razvijalec je v nedavni Reddit temi še dodal, da igranje ne bo razpotegnjeno in da bomo iz enega skozihoda iztisnili nekje med 5 in 8 ur zabave.

SCORN bi moral sprva iziti 21. oktobra, a v temu letu prestavitev je razvijalec naredil nekaj neizrekljivega in datum premaknil na bolj zgodnji. Po novem nas bo SCORN zdaj strašil 14. oktobra, trenutno pa si lahko na Steamu rezervirate kodo po malce nižji ceni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime