Serija Mythic Quest se 11. novembra vrača na televizijske zaslone

Mythic Quest je najbolj igričarska serija, kar jih pomnimo in res smo veseli, da je Apple odobril delo tudi na 3. sezoni. Ta je bila sicer napovedana že nekaj časa nazaj, a šele včeraj smo dobili uradni datum izida, ki se bo zgodil 11. novembra.

Serija sledi dogodkom MMO igre Mythic Quest, ki ima na čelu markantnega in skrivnostnega Iana Grimma. Prva sezona se je vrtela v glavnem okoli Mythic Questa, medtem ko se je druga bolj osredotočila na splošen posel razvijanja iger, več časa pred kamero pa so dobili tudi drugi liki, med katerimi izstopa nekdanja Ianova pomočnica Poppy, ki se je bolj postavila zase in se odpravila v razvoj svoje vizije igre.

Ian in Poppy bosta v tretji sezoni stopila stran od utrujenega MMO žanra in preko novega studia GrimPop Studios se bosta odpravila v povsem svojo smer. Na žalost bosta za sabo pustila nerodnega Davida, ki bo zdaj prevzel glavno vlogo razvoja Mythic Questa, to pa bo seveda s sabo prineslo kar nekaj novih izzivov. Na žalost se tokrat v seriji ne bo pojavil igralec F. Murray Abraham, ki je igral skrivnostnega pisca C.W. Longbottoma, razlog za njegov odhod pa ni bil razodet.

3. sezona se bo očitno dotaknila vseh novodobnih prijemov in poslovnih priložnosti iz igričarske industrije. V junijskem napovedniku so bili denimo omenjeni NFT-ji in skoraj zagotovo se bo še bolj omenjalo mikrotransakcije in morda tudi kakšno zaračunavanje preko mesečne naročnine.

Mythic Quest bo 11. novembra prejel dve epizodi, nato pa bomo vsak teden dobili nov del, dokler 6. januarja 2023 ne dobimo 10. epizode, ki bo hkrati služila kot finale 3. sezone. Serijo lahko spremljamo samo preko servisa Apple TV+, ki je k sreči na voljo tudi v Sloveniji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime