Animirani film Mario končno dobil napovednik in ta je videti fantastično

Ko Nintendo dobro leto nazaj napovedal film Mario in zraven še dodal, da bo glavno vlogo odigral Chris Pratt, je bil internet poln norčevanj, saj si je veliko ljudi predstavljalo, kako Chris nosi rdečo kapo in skače po nekakšnih gobah, medtem pa poskuša oponašati italijanski naglas.

Nintendo je na včerajšnji konferenci za nas končno pripravil prvi napovednik, ta pa je odpravil veliko skrbi in če pred tem za film nisem kazal kakšnega prevelikega zanimanja, se je to po ogledu videa konkretno spremenilo.

Super Mario Bros. bo k sreči v celoti animiran in napovednik lepo nakaže, da se je v projekt zlilo kar nekaj milijonov zelencev. Vidimo lahko dežurnega zlobca Bowserja, ki ga bo tule uglasil igralec Jack Black, ta pa se spravi v napad kraljestva pingvinov, ki pa se ga ne ustrašijo in se mu postavijo po robu. Sledi precej zabavna in smešna sekvenca, kjer pingvinčki sprožijo cel kup kup, ki pa iz Bowserjeve vojske preprosto zdrsnejo, zmaj pa nato samo z enim ognjenim dahom izbriše polovico obramb.

Situacija v kraljevini Mushroom Kingdom tako ni preveč rožnata, vse skupaj pa lahko reši samo italijanski vodovodar Mario, ki se zaradi neznanih razlogov pojavi v fantazijskem svetu in to očitno prvič. Mario je namreč povsem zmeden, dodatno pa ga še prestraši Toad, ki ga bo tokrat odigral Keegan-Michael Key, par pa se nato odpravi v reševanje kraljestva.

Animacije so videti odlično, Chris Pratt pa očitno ne bo oponašal italijanskega naglasa, ampak bo šel po svoji poti, ki ni slišati napačno. Na Redditu je sicer nekomu uspelo njegov glas zamenjati za tistega iz iger, ki že dolgo prihaja iz ust Charlesa Martineta in tudi ta se dobro vklopi v splošno atmosfero napovednika. Spet po drugi strani ne vem kako bi bilo, če bi moral Charlesa poslušati v kinu uro in pol, saj bo Mario v filmu veliko več čebljal kakor pa v igrah.

Super Mario Bros. bo vseboval še nekaj drugih velikih imen. Luigija bo poosebil igralec Charlie Day, Princess Peach bo Anya Taylor-Joy, Donkey Konga pa bo odigral Seth Rogen. Film je imel sprva zastavljen datum za december 2022, a bo po novem izšel 27. aprila 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime