Modern Warfare 2 dobil še zadnji napovednik pred izidom

Navadno založniki pripravijo “Launch” napovednike kakšen dober teden pred izidom, a Activison se preprosto ni mogel zadržati in nam je takšen video za igro Call of Duty: Modern Warfare 2 serviral že kar danes, medtem ko je izid nekje tri tedne stran.

Napovednik je čisto COD-jevski, kar pomeni veliko akcije, dobro režiranih vmesnih sekvenc, dobili pa smo tudi nekaj kadrov iz igranja, ki zopet ne bo ravno spreminjalo igralne formule. Osebno sem velik oboževalec Call of Duty enoigralskih kampanj, saj so te ravno dovolj dolge in zanimive, da se počutiš, kot da sodeluješ v nekem visokoproračunskem akcijskem filmu.

O zgodbi se mi sicer ne sanja preveč, a že zdaj lahko vidim, da bomo med igranjem velikokrat morali sodelovati z drugimi člani ekipe, se počasi smukati skozi podrast in vsake toliko usklajeno napasti kakšno sobano, ves ta čas pa bomo imeli ob roki sodobne tehnološke igračke in seveda cel kup najmodernejših orožij, ki bodo v stopnjah povzročila pravi kaos.

Pred kamere se vračajo tudi našo stari kameradi, ki jih zastopajo Captain Price, Ghost in Soap. Zgodba se bo dogajala tri leta po prvencu iz leta 2019, Captain Price pa je v tem času oblikoval elitno vojaško enoto Task Force 141, kateri se bo zdaj pridružil novinec Vargas. Naša enota se bo v Modern Warfare 2 spopadla z različnimi nasprotniki, prvič v seriji Call of Duty pa se bomo postavili po robu mehiškemu kartelu Las Almas.

Call of Duty: Modern Warfare 2 izide 28. oktobra, a če zadevo slučajno prednaročite, potem boste kampanjo lahko igrali že dober teden prej in sicer 20. oktobra. Bodite le pripravljeni na zasoljeno ceno, saj zadeva na Steamu zase zahteva 70 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime