Ubisoft zdaj prodaja verzijo igre Far Cry 6 za 120 €, ta pa vsebuje še nerazkrit DLC

Ko založnik svoji igri natakne naziv Game of the Year Edition, to navadno pomeni, da je ponovno zapakiral osnovno igro, sem notri dodal vse posodobitve in DLC-je in zadevo postavil na police po malček nižji ceni. Ubisoftu takšna tradicija ravno ne leži, zato je zdaj v trgovino PlayStation porinil igro Far Cry 6: Game of the Year Edition, za njo pa bi rad kar 120 €.

Far Cry 6 smo si nazadnje ogledali slabo leto nazaj in ob igranju smo se precej zabavali, a po drugi strani smo po končanju kampanje zadevo za vedno odložili na police in v ponovno igranje nas niso prepričali niti naknadno izdani DLC-ji. Ti so bili trije in so prišli v obliki posebnih epizod Insanity, Control in Collapse, vsaka od njih pa nas je postavila v vlogo glavnega zlobca prejšnjih treh izdaj Far Cryja.

far cry 6

Game of the Year Edition bo vseboval glavno kampanjo in vse tri prej omenjene epizode, ki so sicer prinesle bolj malo konkretne vsebine. Znotraj novega paketa bomo našli tudi predelavo Far Cry 3 Blood Dragon Classic Edition ter sezonsko prepustnico, ki prinese nekaj preoblek in orožij.

Vse to skupaj niti približno ni vredno 120 €, a Ubisoft v rokavu skriva še eno dobroto. To je dodatek Lost Between Worlds, o katerem pa ne vemo praktično ničesar, razen tega, da zadeva izide “kmalu”. Koliko vsebine namerava prinesti Lost Between Worlds lahko samo ugibamo in glede na ceno, bi človek pričakoval, da bo to vsaj kampanja, ki bo po obsežnosti primerljiva z originalno. Po drugi strani pa je Far Cry 6 že tako nenormalno drag, saj Ubisoft za Gold Edition, ki vsebuje igro in sezonsko prepustnico, zahteva kar 100 €, kljub temu, da je Far Cry 6 zdaj star že eno leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime