Among Us VR prihaja čez slab mesec in tule je nov napovednik

Huronsko popularna igra prijateljstva, izdajstva in večigralskega detektivskega dela Among Us je zdaj znana že praktično vsakemu igralcu. Razvijalec Innersloth je namreč spočel nepričakovano uspešnico, ki nas je na račun svoje preproste igralne formule in nizkih strojnih zahtev najbolj zabavala predvsem na začetku pandemije koronavirusa, igra pa je popularna tudi danes.

Razvijalec se je zdaj odločil, da bo to zabavo preselil tudi v VR svetove in tako je bila že nekaj časa nazaj napovedana predelava Among Us VR, ki je včeraj dobila tudi uraden datum izida in povsem svež napovednik.

Predelava bo ostala zvesta igralnim prvinam originala, tako da se boste zopet sprehajali po vesoljski ladji, ki jo boste poskušali popraviti, a obenem bo treba paziti hrbet, saj je eden od vaših sodelavcev pošast, ki želi prikrito odstraniti celotno vesoljsko posadko. Skupaj z drugimi se boste lahko srečali za mizo in nato glasovali, kdo od vas je tisti skriti pošastek, vse to pa boste lahko zdaj delali v VR okolici, ki vam bo med drugim omogočala kazanje s prstom na na nič hudega slutečega vesoljca, tega pa bo nato treba odpihniti v vesoljsko črnino.

Among Us VR ni videti nič kaj preveč posebnega in je v bistvu točno tisto, kar smo od VR predelave tudi pričakovali. V enem spopadu se bo lahko mudilo med 4 in 10 igralcev, Innersloth pa obljublja bogato število nastavitev za udobno igranje.

VR verzija igre ne bo brezplačna, ampak jo bo treba dokupiti ločeno. Na Steamu si igro lahko dodate pod seznam želja, datum izida pa je zapisan za 10. november. Poskrbljeno bo tudi za brezžične igralce, saj bo Among Us VR na isti dan izšel tudi za napravo Meta Quest 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime