Need for Speed Unbound pokazal tudi nekaj igranja

V izdelavi je novi Need for Speed in ta bo tokrat malce drugačen, kot pa njegovi predhodniki. EA je prejšnji teden razkril prvi kratki dražilnik za igro Need for Speed Unbound in ta je naletel na mešane odzive. Nekateri so pozdravljali novi vizualni slog, ki je na ekranu mešal realistično grafiko in posebne risane učinke, ki so spominjali na nekaj iz stripov. Spet drugi so že po prvem dražilniku Unbound označili za smeti, saj vsi ti pisani učinki motijo že tako preveč nagneteno prikazano sliko.

EA je zdaj pokazal tudi nekaj igranja. Ne pričakujte sicer nekega globokega spusta v igralne mehanike, saj je vse skupaj dolgo malce več kot pol minute, a vseeno lahko vmes vidimo vsaj nekaj lovljenja ovinkov. Glede igralne formule tole ni videti nič kaj preveč različno od prejšnjih Need for Speedov in glavna razlika se kaže v obliki vizualne podobe, saj bomo ob škripanju gum gledali v pisane učinke dima, ob pritiskanju na NOS pa se sproži pravi animejevski efekt.

Založnik upa, da bo ravno vizualni slog ponudil tisto nekaj, zaradi česar bi se ljudje odločili za ponovni spust v franšizo Need for Speed. Ta je namreč dandanes bleda senca svoje slavne preteklosti, saj glede proračuna in občutka dirkanja enostavno ne more več tekmovati proti Microsoftovi seriji Forza Horizon.

Če vam gredo vsi ti barvasti učinki na živce, potem bodite brez skrbi. EA je namreč na Twitterju potrdil, da lahko vse skupaj prilagajate, tako da lahko denimo sami določate barvo dima izza koles, navsezadnje pa lahko vse skupaj enostavno izključite in uživate v bolj realistični grafični podobi.

Need for Speed Unbound prihaja 2. decembra letos, na Steamu pa bo zanj treba odšteti 70 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime