Oktobrski PlayStation Plus Premium prinaša kar nekaj kvalitetnih naslovov

Sony je za lastnike naročnine PlayStation Plus že napovedal, da bodo v tem mesecu prejeli igre Superhot, Injustice in Hot Wheels Unleashed. A morda je kdo že pozabil, da se po novem ta naročnina zdaj deli na tri stopnje in prej omenjena trojica iger bo prispela samo za lastnike najnižje stopnje Essentials, medtem ko bodo naročniki na Premium prejeli precej več.

Kaj vse jih čaka je Sony razkril včeraj in ponudba nikakor ni slaba, čeprav smo po nekaj meseci obstoja razdeljene naročnine potihem upali, da bo sem notri prišel tudi kakšen res nov naslov ali pa morebiti tudi kakšna ekskluziva. Žal za kaj takšnega Sony še ni pripravljen, tako da boste igro Ratchet and Clank: Rift Apart še vedno morali kupiti ločeno, za ta mesec pa se bo treba pozabavati s čim drugim.

V oktobru vas bo tako zabaval japonski RPG Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition, ki je v obseg igralnih ur dolg tako kot njegov sam naslov. Družbo mu bo delal zanimiv naslov Inside, ki ga je spočel razvijalec, ta pa se je pred tem podpisal pod enako kvaliteten naslov Limbo. Za oktober in Noč čarovnic bo ravno pravšnja grozljivka The Medium, ki je imela kar nekaj dobrih idej, le da razvijalec Bloober Team na koncu ni bil povsem dorasel nalogi, zato se igra tudi ne bo zapisala v anale zgodovine.

Glavna aduta oktobrske ponudbe smo prihranili za konec. Najprej je tu Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition – predelava antične igre, ki je ob izidu imela kar nekaj težav, ki pa jih je Rockstar nato sčasoma odpravil. Predelani Vice City je danes priporočljiv za obujanje nostalgije, hkrati pa je to edini naslov na celem seznamu, ki vsebuje namensko verzijo za konzolo PlayStation 5. Drugi adut sliši na ime Assassin’s Creed Odyssey, naravnost titanska avantura v antični Grčiji, ki vam bo mimogrede posesala 100 ur časa, pa še ne boste ugledali konca. Assassin’s Creed Odyssey ne vsebuje namenske verzije za konzolo PlayStation 5, a je Sony naknadno poskrbel za brezplačno posodobitev, ki je na tej konzoli omogočila preigravanje pri 60 sličicah na sekundo.

Assassin’s Creed dobrot s tem še ni konec, saj Premium naročnina s sabo prinaša še igri Assassin’s Creed III Remastered in Assassin’s Creed Chronicles: China. Serija Chronicles bo vsebovala tudi poglavji Russia in India, a ti bosta igralni samo na konzoli PlayStation 4, enako pa bo veljalo tudi za Assassin’s Creed Syndicate.

Nov seznam tomesečnih iger v veljavo stopi 18. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime