Spider-Man: Miles Morales dobil napovednik in datum izida za PC

Sony in razvijalec Insomniac Games sta mesece nazaj končno privolila predelati odlično igro Marvel’s Spider-Man tudi za PC, zdaj pa bo po tej poti šel tudi samostojni dodatek Spider-Man: Miles Morales, ki je po obsežnosti nekoliko manjši od izvirnika, a v zameno za to boste dobili bolj osredotočeno izkušnjo, ki se ponaša tudi z nekoliko boljšimi stranskimi nalogami.

Miles Morales sicer igralne formule ne spreminja preveč. Peter Parker tokrat ne bo glavni junak, saj ga bo zamenjal Miles Morales, ta pa je v pretepanju barab, skakanju in proženju pajkovskih mrež enko izurjen kot njegov mentor. Čaka vas povsem nova zgodba, okolica New Yorka pa bo tokrat bolj praznična, saj bo vse zavito v sneg, kar je ravno prav za te bolj mrzle mesece.

Predelava za PC bo s sabo prinesla kopico grafičnih nastavitev, preko katerih boste lahko zadevo poganjali tudi na bolj šibkih PC-jih. Razodete s bile tudi detajlne strojne zahteve, ki so razdeljene v štiri kategorije in absolutni minimum je grafična kartica Nvidia GTX 950, Intel Core i3 procesor in 8 GB sistemskega pomnilnika. To bo dovolj za igranje v ločljivosti 720p pri 30 sličicah na sekundo.

miles morales

A seveda bo marsikdo želel nastavitve naviti do konca in uživati v polni podobi igre, za kaj takega pa bo treba v PC namestiti nekaj mišic. Za igranje v ločljivosti 1440p pri 60 sličicah na sekundo, z vklopljenim ray tracing osvetljevanjem boste potrebovali RTX 3070, procesor i5-11600 ali Ryzen 7 3700x ter 16 GB pomnilnika, kar niti ni tako zahtevno, če ste svoj PC nadgradili vsaj v zadnjih treh letih. Omogočeno je igranje tudi v ločljivosti 4K, tam pa boste za 60 sličic na sekundo potrebovali res dobre komponente prejšnje generacije.

Insomniac bo pri predelavi poskrbel tudi za podporo ultra širokih zaslonov, lastniki 4. generacije grafičnih kartic RTX pa boste lahko izkoristili tehnologijo DLSS 3, a brez skrbi, saj bo podprt tudi DLSS 2.

Spider-Man: Miles Morales izide 18. novembra, zanj pa bo treba odšteti 49,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime