Najbolj popularna streamerka Amouranth razkrila psihično nasilje s strani svojega moža

Kaitlyn Siragusa, z vzdevkom Amouranth, je najbolj popularno žensko ime Twitcha. Zadnje statistike pravijo, da ima trenutno še enkrat več gledanih ur kot pa najbližja zasledovalka Rivers_gg in to svojo popularnost si je krvavo prislužila. Amouranth namreč ne vlaga samo cele dneve v Twitch vsebino, ampak je hudo popularna tudi na OnlyFansu, podporo pa dobiva tudi preko Patreona. Skupno ji ta vsebina prinese mesečno okoli 1,7 milijona dolarjev, vendar pa ves ta denar očitno ne gre samo na njen račun.

Twitch zvezdnica je namreč v nedavnem prenosu v živo razkrila, da je že nekaj časa poročena. Streamerke te informacije navadno zadržijo zase, saj raje dajejo vtis, da so samske, kar pomaga pri donacijah njihovih prenosov v živo. A Amouranth očitno ni mogla več biti tiho, saj ni samo razkrila zakonskega stana, ampak je zraven še dodala, da je njen mož psihološki nasilnež, ki jo že dlje časa sili v nenormalne delovnike, vse to pa je dosegel z raznimi triki in res nagnusnimi grožnjami.

Vidno vznemirjena streamerka se je pred kamero povsem zlomila. Šokirani gledalci so si lahko v živo ogledali klic med njo in njenim možem, v katerem ga je povprašala, zakaj ji je grozil, da bo ubil njena psa, če ne bo opravila maratonskega prenosa v živo. Njen mož je kar kipel od jeze in med klicem je sicer zanikal grožnje, a ji je nato zapovedal, naj izgine iz hiše in da si lasti dostop do vseh njenih bančnih računov.

Amouranth je nato pokazala še nekaj sporočil in tudi ta njenega moža ne prikažejo ravno v najlepši luči. Vidimo lahko celo poplavo sporočočil, kjer mu Kaitlyn sploh ni odgovarjala, zmerjanje in vnovične grožnje, da ji bo zbrisal vsa družabna omrežja. Amouranth je k temu še dodala, da je že obiskala psihiatra, ta pa je njuno razmerje označil za obliko psihične zlorabe. Sama je želela že večkrat razkriti svoj zakonski stran, a ji je to preprečeval njen mož, ki je v temu videl izgubo dobička.

Streamerka se vse od svojega zloma ni oglasila na nobenih od svojih družbenih omrežjih, identiteta skrivnostnega moža pa do sedaj še ni bila razkrita.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Če počneš kaj takega, ostaneš sam. Jebačev pa imaš kasneje kolikor hočeš in kakršne hočeš … psihiči, kot je ta model, pa pozabiš, da obstajajo.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime