Modern Warfare 2 bo že danes odklenil preigravanje kampanje

Verjeli ali ne, franšiza Call of Duty vsebuje celo igralce, ki izjemno radi preigramo enoigralske kampanje, medtem ko se večigralstva bolj redko dotaknemo. Te igralne izkušnje so sicer skoraj vedno povsem linearne, a včasih prav pride uživanje v streljanju in gledanje ogromnih eksplozij, ki so sparjene s čudovito grafično podobo, brez da bi se vmes morali ukvarjati s kakšnim razvojem lika ali pa skakanjem po odprtem svetu.

Naslednje poglavje serije CoD je zdaj praktično že pred vrati, Activision pa je za vse prednaročnike pripravil eno lepo presenečenje. Namreč vsi tisti, ki ste že plačali sicer izjemno drage kopije igre, ki tudi na PC-ju zase hočejo 70 €, boste lahko s preigravanjem enoigralske kampanje začeli že danes, 20. oktobra in sicer se vrata odklenejo ob 19.00.

Kot rečeno, predčasni odklep je na voljo samo prednaročnikom in to samo tistim, ki so na konzolah, Battle.netu ali Steamu prednaročili digitalno kopijo igre. Če ste si predčasno privoščili fizično kopijo igre, potem boste morali, tako kot vsi drugi, počakati na polni izid, ki se bo zgodil 28. oktobra ob 6.00 zjutraj.

Zgodba je direktno nadaljevanje kampanje iz leta 2019 in tudi v igrinem svetu so od dogodka originala pretekla tri leta. Kapitan John Price je oblikoval novo protiteroristično enoto Task Force 141, ki je pravkar dobila novo nalogo. Američani so namreč sprožili raketo, ki je ubila tujega generala, Task Force 141 pa se bo moral odpraviti umiriti situacijo, ki bo vključevala teroristično organizacijo al-Qatala in mehiški kartel Las Almas.

modern warfare 2

Activision je razkril tudi sistemske zahteve, ki jih je razdelil na štiri kategorije. Igra ne bo preveč zahtevna, saj boste minimalno potrebovali leta staro grafično kartico GTX 960, a za kakšno igranje v ločljivosti 4K pri najvišjih grafičnih nastavitvah bo treba posedovati vsaj grafično kartico RTX 3080.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime